Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:26

10
اسفند
آلبالو پلو

آلبالو پلو

طرز تهیه آلبالو پلو

آلبالو پلو

 

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

برنج .....................................................۵۰۰ گرم

نمك (برای برنج) .....................................۱ قاشق چایخوری

آلبالو ....................................................۱ كیلوگرم

شكر ................................................۵۰۰ گرم

كره ..................................................۱۰۰-۱۵۰ گرم

گوشت چرخكرده‌ی مرغ یا گوسفند.........۳۰۰ گرم

پیاز متوسط رنده شده ............................۱ عدد

نمك، فلفل..........................................به مقدار لازم

زعفران..............................................یك‌دوم قاشق چایخوری

 

روش تهیه :

 

برنج را مطابق دستورالعمل‌های قبلی، ۱۵ دقیقه با آ‌ب جوش بدون نمك بخیسانید و در ظرف لبه بلند نسوز بریزید. آ‌نگاه نمك را بیفزائید و به اندازه‌ای كه یك بند انگشت روی برنج را بگیرد، آ‌ب به آ‌ن اضافه كنید و بدون درپوش، با قدرت ۱۰۰% به مدت ۲۰ دقیقه در ماكروویو قرار دهید.

پس از این مدت، ظرف را از ماكروویو بیرون بیاورید. آ‌لبالوی تمیز شده را نیز با شكر مخلوط كنید و به مدت ۷-۸ دقیقه با قدرت ۸۰ درصد در ماكروویو قرار دهید.

برای اینكه این مواد در هنگام جوشیدن سر نرود، قاشقی پلاستیكی در آ‌ن بیندازید و ظرف حاوی آ‌ن را بزرگ‌تر انتخاب كنید. پس از آ‌ماده شدن، ظرف را از ماكروویو خارج و آ‌ب آ‌ن را جدا كنید. نیمی از این آ‌ب را با كره مخلوط كنید و مقداری به عنوان آ‌ب روغن در كف ظرف بریزید. حالا آ‌لبالو را با قل‌قلی‌ها و برنج مخلوط كنید و در ظرف مورد نظر ریخته و رویش آ‌ب آ‌لبالو و كره‌ی باقیمانده را بریزید و با قاشق كمی فشرده كنید.

اینك در ظرف را ببندید و به مدت ۱۵ دقیقه، با قدرت ۶۰% در ماكروویو قرار دهید. سپس از دستگاه خارج كنید و در ظرف مناسبی برگردانید.

یادآ‌وری: در ظرفی كه می‌خواهید آ‌لبالو‌پلو را دم كنید، سلفون بكشید تا بدون چسبندگی و خیلی زیبا از ظرف جدا شود.

روش تهیه‌ی قل‌قلی:

گوشت را همراه با پیاز رنده شده، نمك، فلفل و زعفران، خوب ورز دهید و به صورت قلقلی‌های كوچك درآ‌ورید و در ظرفی – كه كمی روغن ریخته‌اید – بریزید. بعد در ماكروویو با قدرت ۱۰۰ درصد، به مدت ۸ دقیقه با درپوش قرار دهید. پس از مدت زمان ۴ دقیقه، كمی آ‌ن را هم بزنید تا بپزد و آ‌ماده‌ی مصرف گردد. در هنگام مخلوط كردن آ‌لبالوها، قلقلی‌ها را به آ‌ن بیفزائید.

برچسب ها: آلبالو پلو، آموزش آشپزی، زندگی آنلاین تعداد بازديد: 534 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز