آلبالو پلو
مواد لازم برای 4 نفر :
برنج .....................................................۵۰۰ گرم
نمك (برای برنج) .....................................۱ قاشق چایخوری
آلبالو ....................................................۱ كیلوگرم
شكر ................................................۵۰۰ گرم
كره ..................................................۱۰۰-۱۵۰ گرم
گوشت چرخكردهی مرغ یا گوسفند.........۳۰۰ گرم
پیاز متوسط رنده شده ............................۱ عدد
نمك، فلفل..........................................به مقدار لازم
زعفران..............................................یكدوم قاشق چایخوری
روش تهیه :
برنج را مطابق دستورالعملهای قبلی، ۱۵ دقیقه با آب جوش بدون نمك بخیسانید و در ظرف لبه بلند نسوز بریزید. آنگاه نمك را بیفزائید و به اندازهای كه یك بند انگشت روی برنج را بگیرد، آب به آن اضافه كنید و بدون درپوش، با قدرت ۱۰۰% به مدت ۲۰ دقیقه در ماكروویو قرار دهید.
پس از این مدت، ظرف را از ماكروویو بیرون بیاورید. آلبالوی تمیز شده را نیز با شكر مخلوط كنید و به مدت ۷-۸ دقیقه با قدرت ۸۰ درصد در ماكروویو قرار دهید.
برای اینكه این مواد در هنگام جوشیدن سر نرود، قاشقی پلاستیكی در آن بیندازید و ظرف حاوی آن را بزرگتر انتخاب كنید. پس از آماده شدن، ظرف را از ماكروویو خارج و آب آن را جدا كنید. نیمی از این آب را با كره مخلوط كنید و مقداری به عنوان آب روغن در كف ظرف بریزید. حالا آلبالو را با قلقلیها و برنج مخلوط كنید و در ظرف مورد نظر ریخته و رویش آب آلبالو و كرهی باقیمانده را بریزید و با قاشق كمی فشرده كنید.
اینك در ظرف را ببندید و به مدت ۱۵ دقیقه، با قدرت ۶۰% در ماكروویو قرار دهید. سپس از دستگاه خارج كنید و در ظرف مناسبی برگردانید.
یادآوری: در ظرفی كه میخواهید آلبالوپلو را دم كنید، سلفون بكشید تا بدون چسبندگی و خیلی زیبا از ظرف جدا شود.
روش تهیهی قلقلی:
گوشت را همراه با پیاز رنده شده، نمك، فلفل و زعفران، خوب ورز دهید و به صورت قلقلیهای كوچك درآورید و در ظرفی – كه كمی روغن ریختهاید – بریزید. بعد در ماكروویو با قدرت ۱۰۰ درصد، به مدت ۸ دقیقه با درپوش قرار دهید. پس از مدت زمان ۴ دقیقه، كمی آن را هم بزنید تا بپزد و آمادهی مصرف گردد. در هنگام مخلوط كردن آلبالوها، قلقلیها را به آن بیفزائید.