Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 12:35

29
اردیبهشت
مخلوط پنج ادویه

مخلوط پنج ادویه

این ادویه، علاوه بر خوش طعم كردن خوراك‌های گوشتی، در تهیه ترشی، انواع خوراك سبزی، سیب‌زمینی سرخكرده و پلوهای مخلوط، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مترجم: سحر سامانی

 

 

 

مواد لازم

بادیان ستاره‌ای                               2 عدد

دانه فلفل سیاه                              2 قاشق چایخوری

میخك                                          1 قاشق چایخوری

رازیانه                                          1 قاشق چایخوری

تخم گشنیز                                  1 قاشق چایخوری

چوب دارچین یا كاسیا (خرد كرده)    1 عدد

روش تهیه مخلوط پنج ادویه

بادیان، دانه فلفل سیاه، میخك، رازیانه و تخم گشنیز را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا عطر ادویه‌ها بلند شود و به مشام برسد. در این میان گاهی تابه را تكان دهید تا ادویه بطور یكنواخت برشته شود. آن‌گاه صبر كنید تا ادویه خنك شود.

سپس آن را همراه با چوب دارچین، در آسیاب بریزید و پودر كنید. حالا ادویه فراهم كرده را در شیشه دردار بریزید و در جای تاریك و خنك نگه دارید.

یادآوری1: بهتر است هنگام استفاده، ادویه را آسیاب كنید. اگر‌چه ادویه آسیاب كرده را نیز می‌توانید تا چندین ماه نگه دارید.

یادآوری 2: این ادویه، علاوه بر خوش طعم كردن خوراك‌های گوشتی، در تهیه ترشی، انواع خوراك سبزی، سیب‌زمینی سرخكرده و پلوهای مخلوط، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

برچسب ها: مخلوط پنج ادویه، پنج ادویه، آموزش پنج ادویه، مواد پنج ادویه، تهیه مخلوط ادویه، مخلوط ادویه تعداد بازديد: 456 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز