خوراك اسفناج با تخمة آفتابگردان
مواد لازم برای 4- 6 نفر
روغن زیتون......................................................2 قاشق سوپخوری
پیازچة خرد كرده..............................................4 ساقه
سیر له كرده..................................................1 حبه
اسفناج خرد كرده...........................................500 گرم
قارچ ورقهای خرد كرده....................................6 عدد
ادویة كاری ..................................................1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل سیاه.........................................به میزان لازم
گردوی آسیاب كرده ......................................2 قاشق سوپخوری
رب انار (ملس) ............................................1 قاشق سوپخوری
پنیر محلی یا پنیر سفید خرد كرده ..................100 گرم
تخممرغ پخته...............................................2 عدد
مغز تخمة آفتابگردان بو داده...........................2 قاشق سوپخوری
روش تهیه
روغن زیتون را در تابة مناسبی بریزید، پیازچه و سیر را بیفزائید و روی اجاق تفت دهید. آنگاه اسفناج، قارچ، ادویة كاری، نمك و فلفل را به آن اضافه كنید و چند دقیقه، تفت دهید. حالا گردو و رب انار را نیز درون خوراك بریزید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، روی حرارت ملایم بپزید. اكنون پنیر را به خوراك بیفزائید و آن را در ظرف مناسبی بكشید و با تخممرغ آبپز و تخمة آفتابگردان بیارائید.