Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 26 اردیبهشت 1403 - 19:40

5
خرداد
كالزونه Calzone

كالزونه Calzone

روش تهیه كالزونه Calzone

منیژه غفوری

 

 

 

مواد لازم برای 6 عدد

پودر مایه خمیر                                                     8 گرم

آب ولرم                                                              250 میلی لیتر (1 پیمانه)

شكر                                                                  1 پینچ

آرد                                                                     400 گرم

نمك                                                                  یك دوم قاشق چایخوری

پنیر خامه‌ای                                                       180 گرم

سالامی خرد كرده                                               18 ورق

گوجه فرنگی خشك در روغن زیتون (خرد كرده)         12 عدد

جعفری خرد كرده                                                1 قاشق چایخوری

 روغن زیتون                                                      به میزان لازم

نمك و فلفل                                                       به میزان لازم

روش تهیه كالزونه Calzone

مایه خمیر،آب، شكر و2 قاشق سوپخوری از آرد را در ظرف مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید وكنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه باقیمانده آرد و نمك را در ظرف دیگری بریزید و مایه خمیر ور آمده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

سپس خمیر را ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن‌ را در كاسه چربكرده، بگذارید. رویش را با سلیفون چربكرده بپوشانید و حدود یك ساعت در محیط آشپزخانه نگه‌ دارید تا حجمش دو برابر شود. حالا فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید و خمیر را به شش قسمت مساوی  تقسیم نمائید. اكنون هر تكه خمیر را با وردنه باز كنید و در سینی چربكرده بگذارید.

حالا روی نیمی از دایره‌‌های خمیر، پنیر بمالید و سالامی،گوجه فرنگی خشك و جعفری بپاشید. اینك روی مواد، اندكی روغن زیتون، نمك و فلفل  بپاشید و نیمه دیگر خمیر را روی مواد میانی تا كنید تا به شكل نیم‌ دایره در آید. آن‌گاه لبه‌های خمیر را با چنگال بفشارید تا به هم بچسبد.

سپس كالزونه را در حدود 15 – 20 دقیقه، در فر بپزید. اكنون كالزونه را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید و با سس گوجه فرنگی میل كنید.

یادآوری: می‌توانید برای به دست آوردن كیفیت بهتر، كالزونه را پس از پر كردن با مواد میانی 15-20 دقیقه، در دمای آشپزخانه نگه دارید تا دوباره حجم خمیر افزایش پیدا كند و بعد آن را در فر بپزید.

 

 

برچسب ها: کالزونه، روش تهیه کالزونه، آموزش کالزونه، مواد لازم کالزونه، تهیه کالزونه، آشپزی با کالزونه تعداد بازديد: 500 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز