اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6-8 نفر
گوشت چرخكرده یك و نیم كیلو گرم
پیاز خرد كرده 1 عدد
كره 4 قاشق سوپخوری
سیر له كرده 1-2 حبه
كنسرو قارچ ورقهای خرد كرده 1 قوطی 300 گرمی
نمك 2 قاشق چایخوری
جوز هندی رنده كرده 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه یك دوم قاشق چایخوری
گوجه فرنگی خرد كرده 2 عدد متوسط
اسفناج خرد كرده 480 گرم
آرد 6 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 12 عدد
شیر 375 میلی لیتر (یك و یكدوم پیمانه)
پنیر چدار رنده كرده 180 گرم
روش تهیه كَسرول گوشت
گوشت چرخكرده، پیاز و كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. آنگاه مخلوط گوشت و پیاز را در ظرف نسوز چربكرده به گنجایش تقریبی 3 لیتر بریزید و كنار بگذارید. سپس سیر، قارچ، نمك، جوز هندی، فلفل سیاه، گوجه فرنگی، اسفناج و آرد را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط تخممرغها، شیر و پنیر را به آن بیفزائید و هم بزنید.
حالا این مخلوط را روی گوشت بریزید و كسرول را به مدت تقریبی 30-40 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. كسرول را برش بزنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید.