Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 00:42

5
خرداد
كَسرول گوشت

كَسرول گوشت

روش تهیه كَسرول گوشت

اعظم گلزارمنش

 

 

 

 

مواد لازم برای 6-8  نفر

گوشت چرخكرده                         یك و نیم كیلو گرم

پیاز خرد كرده                             1 عدد

كره                                          4 قاشق سوپخوری

سیر له كرده                              1-2 حبه

كنسرو قارچ ورقه‌‌ای خرد كرده       1 قوطی 300 گرمی

نمك                                         2 قاشق چایخوری

جوز هندی رنده كرده                   1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه                               یك دوم قاشق چایخوری

گوجه فرنگی خرد كرده                2 عدد متوسط

اسفناج خرد كرده                      480 گرم

آرد                                          6 قاشق سوپخوری

تخم مرغ                                  12 عدد

شیر                                       375 میلی لیتر (یك و یك‌دوم پیمانه)

پنیر چدار رنده كرده                    180 گرم

روش تهیه كَسرول گوشت

گوشت چرخكرده، پیاز و كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. آن‌گاه مخلوط گوشت و پیاز را در ظرف نسوز چربكرده به گنجایش تقریبی 3 لیتر بریزید و كنار بگذارید. سپس سیر، قارچ، نمك، جوز هندی، فلفل سیاه، گوجه فرنگی، اسفناج و آرد را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط تخم‌مرغ‌ها، شیر و پنیر را به آن بیفزائید و هم بزنید.

حالا این مخلوط را روی گوشت بریزید و كسرول را  به مدت تقریبی 30-40 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. كسرول را برش بزنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید.

 

 

برچسب ها: آشپزی با گوشت، كَسرول گوشت، كَسرول، آموزش كَسرول گوشت، روش تهیه كَسرول گوشت، مواد لازم كَسرول گوشت تعداد بازديد: 445 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز