مترجم: سحر سامانی
سیبزمینی پخته
فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم كنید. سیبزمینیها را با برس سیمی، خوب بشوئید، خشك كنید و به كمك چنگال سوراخهای متعددی در آن ایجاد نمائید. آنگاه قدری روغن رویشان بمالید و در سینی بچینید. سپس سینی را در فر بگذارید و سیبزمینیها را به مدت تقریبی، یك تا یك و نیم ساعت بپزید تا نرم شوند.
سیبزمینی با پوست برشته
سیبزمینیها را با برس سیمی خوب بشوئید و 10-15 دقیقه، در آب جوش بپزید تا قدری نرم شوند. آنگاه آنها را خشك كنید و بگذارید اندكی خنك شوند. سپس سیبزمینیها را از درازا نصف كنید و داخلشان را با قاشق خالی نمائید. به گونهای كه پوسته آنها باقی بماند. حالا روی سیبزمینیها روغن بمالید و در سینی بچینید. اكنون سینی را در فر گرمكرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بگذارید و سیبزمینی را به مدت تقریبی30-45 دقیقه، بپزید تا ترد و طلائی رنگ شوند.
یادآوری: میتوانید پوسته سیب زمینی را با انواع مواد خوراكی پر كنید.
سیبزمینی با قارچ و سیر
2-3 قارچ درشت را ورقهای خرد كنید و 40 گرم كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید. آنگاه 1حبه سیر له كرده را در كره تفت دهید و بعد قارچ را بیفزائید. حالا قارچ را نیز تفت دهید تا نرم شود. سپس 1 قاشق چایخوری جعفری خرد كرده، به این مخلوط بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید. اكنون داخل سیبزمینیهای پخته را با این مخلوط پر كنید و روی هر كدام، 1 قاشق چایخوری خامه بگذارید و فلفل سیاه بپاشید.
یادآوری: این خوراك برای 4 نفر كافیست.
سیبزمینی با راتاتوئیل
یك نصفه فلفل دلمهای قرمز، 1 عدد كدو سبز، یك نصفه بادمجان متوسط، 2 عدد گوجه فرنگی و 1 عدد پیاز كوچك را خرد كنید و در تابه مناسبی بریزید. آنگاه 1 حبه سیر رنده كرده، قدری روغن زیتون و نمك به آن بیفزائید و تابه را روی اجاق قرار دهید تا سبزی بپزد و نرم شود. حالا درون سیبزمینیها را با این مواد پر كنید و قدری پنیر گودای رنده كرده، رویشان بپاشید.
یادآوری: این خوراك برای 4 نفر كافیست.
سیبزمینی با سس دریائی
1 قاشق سوپخوری كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید. آنگاه 1 قاشق سوپخوری آرد به آن بیفزائید و 1 دقیقه، تفت دهید. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و 250 میلی لیتر (یك پیمانه) شیر را كم كم به آن بیفزائید و هم بزنید. حالا دوباره ظرف را روی حرارت بگذارید و سس را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود. اكنون سس را از روی حرارت بردارید و30 گرم پنیر پارمسان رنده كرده را همراه با 2 قاشق سوپخوری میگوی پخته و خرد كرده یا كنسرو ماهی تن، درون سس بریزید و مخلوط كنید. اینك درون سیبزمینیهای پخته را با این سس پر كنید و با پیازچۀ، خرد كرده بیارائید.
یادآوری: این خوراك برای 4 نفر كافیست.
سیبزمینی با ژامبون و تخممرغ
2 ورقه ژامبون را رشتهای خرد كنید و روی اجاق، تفت دهید. آنگاه 2 عدد تخممرغ را نیمرو كنید و روی سیبزمینیهای پخته، بگذارید.
سپس سیبزمینی را با ژامبون، سس گوجه فرنگی یا سس ووسترشایر، بیارائید.
یادآوری: این خوراك برای 2 نفر كافیست.
سیبزمینی با مرغ و ذرت
ا عدد بلال را با كره چرب كنید و زیر گریل فر بپزید. در این میان، گاهی آن را بچرخانید تا بلال، بطور یكنواخت برشته شود. آنگاه دانههای بلال را جدا كنید و در ظرف مناسبی بریزید. سپس 1 عدد گوجه فرنگی خرد كرده، 1 قاشق سوپخوری آبلیمو، 1 آووكادوی خرد كرده، چند قطره سس تبسكو و نمك، به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا یك عدد سینه مرغ دودی را مكعبی خرد كنید و آن را درون مواد فراهم كرده، بریزید. اكنون درون سیبزمینیهای پخته را با این مخلوط، پر كنید و با جعفری بیارائید.
یادآوری1: این خوراك برای 4 نفر كافیست.
یادآوری2: میتوانید به جای بلال، از یك پیمانه ذرت پخته نیز استفاده كنید.
سیبزمینی با پوره نخود
400 گرم نخود آبگوشتی پخته را همراه با 1قاشق سوپخوری روغن زیتون، 1ساقه پیازچه خرد كرده، 1قاشق سوپخوری آبلیمو، 1حبه سیر و 1عدد فلفل چیلی خرد كرده، در كاسه دستگاه غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا پوره نرم و یكدستی حاصل شود. آنگاه 1عدد گوجهفرنگی خرد كرده را همراه با 1قاشق سوپخوری خامه و 1قاشق سوپخوری گشنیز خرد كرده، به پوره نخود افزوده و مخلوط كنید. سپس درون سیبزمینیهای پخته را با این مخلوط پر كنید.
یادآوری: این خوراك برای 4 نفركافیست.