Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1404 - 04:37

27
دی
آش تُرش باقلا

آش تُرش باقلا

روش تهیه آش تُرش باقلا

معصومه عیوضی

 

 

مواد لازم آش تُرش باقلا

برای 6 نفر

مخلوط نخود و لوبیا قرمز                             150 گرم

برنج نیم‌دانه                                            100 گرم

باقلای زرد (لپه باقلا)                                 100 گرم

سبزی‌ خرد كرده                                      1 كیلوگرم (تره، جعفری، گشنیز)

آلوی ترش (خیسانده)                              250 گرم

پیاز سرخكرده                                        2 قاشق سوپخوری

نمك، فلفل سیاه و زردچوبه                       به میزان لازم

سیرداغ (دلخواه)                                     1 قاشق سوپخوری

پیاز سرخكردة اضافی                              3 قاشق سوپخوری

روش تهیه آش تُرش باقلا

نخود و لوبیا را بخیسانید و بپزید. آن‌گاه برنج و باقلا زرد را در قابلمه بریزید و به مقدار كافی آب به آن بیفزائید. سپس قابلمه را روی اجاق بگذارید و برنج و باقلا را بپزید. حالا نخود و لوبیا را همراه با سبزی و آلو درون آش بریزید و پس از چند جوش، پیاز سرخكرده، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید. اكنون آش را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و جا بیفتد.

اینك آش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با پیازداغ، سیرداغ و كوفته ریزه بیارائید.

یادآوری 1: برای تهیة كوفته‌ریزه؛ 100 گرم سویای دانه‌ریز را بخیسانید و آبش را بگیرید. آن‌گاه سویا را با نمك، فلفل و پیاز رنده كرده‌ مخلوط كنید و از آن كوفته‌ریزه بسازید. سپس كوفته‌ریزه‌ها را در روغن سرخ كنید.

یادآوری 2: در صورت دلخواه می‌توانید قدری نعنا داغ روی آش بدهید.

 

برچسب ها: روش تهیه آش تُرش باقلا، مواد لازم آش تُرش باقلا، آش ترش باقلا، درست كردن مواد لازم آش تُرش باقلا، دستور تهيه آش ترش باقلا تعداد بازديد: 800 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز