منیژه غفوری
مواد لازم كروكت سیبزمینی و میگو
برای حدود 20 عدد
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
میگوی پاك كرده 500 گرم
پیاز خرد كرده 1 عدد
سیر له كرده 2 حبه
نمك یكچهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه یكهشتم قاشق چایخوری
سیبزمینی پوره كرده 50 گرم
پنیر چدار یا گودای رنده كرده 40 گرم
تخممرغ همزده 2 عدد درشت
خرده نان 225 گرم
سس مایونز 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
سس گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه كروكت سیبزمینی و میگو
روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم گرم كنید. آنگاه میگو، پیاز، سیر، نمك و فلفل را بیفزائید و 3 دقیقه، تفت دهید تا میگو بپزد و صورتی رنگ شود. حالا این مخلوط را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و خرد كنید. سپس پوره سیبزمینی و پنیر را به آن بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.
اكنون هر بار به اندازه 2 قاشق سوپخوری از مایه فراهم كرده، بردارید و به شكل تخممرغ درآورید. حال كروكتها را ابتدا در تخممرغ همزده و سپس در خرده نان بغلتانید. آنگاه به میزان كافی روغن مخصوص سرخكردن، در تابه بریزید و روی اجاق داغ كنید.
كروكتها را در روغن سرخ كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود. سپس سس مایونز و سس گوجهفرنگی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا كروكتها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با سس فراهم كرده میل كنید.