منیژه غفوری
مواد لازم كتلت سیبزمینی
برای 4 نفر
سیبزمینی 450 گرم
پیاز رنده كرده 1 عدد
تره خرد كرده 3 قاشق سوپخوری
پنیر فتای رنده كرده 125 گرم
تخممرغ همزده 1 عدد
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم
روش تهیه كتلت سیبزمینی
سیب زمینیها را بپزید و پوره كنید. آن گاه پورة سیب زمینی، پیاز، تره، پنیر، تخممرغ، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید. حالا در تابه مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق داغ كنید. سپس دستتان را درون آرد بزنید و هر بار قدری از مایة كتلت را بردارید و به شكل توپ بزرگی درآورید. رویش را اندكی تخت كنید و دوطرفش را در روغن سرخ نمائید. اكنون كتلت سیبزمینی را در ظرف مناسبی بچینید.