اعظم گلزارمنش
مواد لازم سیبزمینی كاسهای
سیبزمینی 3 عدد درشت
نمك به میزان لازم
روغن به میزان لازم
روش تهیه سیبزمینی كاسهای
سیبزمینیها را بشوئید و پوستشان را بگیرید. آنگاه با چاقوی تیز، سیبزمینیها را به ورقههای نازك ببرید و ده دقیقه، در آب نمك غلیظ نگه دارید تا سیبزمینی نرم شود. حالا سیبزمینیها را در صافی بریزید و با هولة كاغذی آشپزخانه خشك كنید. سپس سیبزمینیها را مانند تصویر، در صافی بچینید و به آرامی در روغن داغ و فراوان قرار دهید. در ابتدا، به كمك ملاقه قدری روی سیبزمینیها را بفشارید تا از هم جدا نشوند! سپس بگذارید كاسة سیبزمینی، برشته و طلائیرنگ شود.