Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1404 - 04:36

27
دی
سیب‌زمینی كاسه‌ای

سیب‌زمینی كاسه‌ای

روش تهیه سیب‌زمینی كاسه‌ای

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم سیب‌زمینی كاسه‌ای

سیب‌زمینی              3 عدد درشت

نمك                         به میزان لازم

روغن                       به میزان لازم

روش تهیه سیب‌زمینی كاسه‌ای

سیب‌زمینی‌ها را بشوئید و پوستشان را بگیرید. آن‌گاه با چاقوی تیز، سیب‌زمینی‌ها را به ورقه‌های نازك ببرید و ده دقیقه، در آب نمك غلیظ نگه دارید تا سیب‌زمینی نرم شود. حالا سیب‌زمینی‌ها را در صافی بریزید و با هولة كاغذی آشپزخانه خشك كنید. سپس سیب‌زمینی‌ها را مانند تصویر، در صافی بچینید و به آرامی در روغن ‌داغ و فراوان قرار دهید. در ابتدا،‌ به كمك ملاقه قدری روی سیب‌زمینی‌ها را بفشارید تا از هم جدا نشوند! سپس بگذارید كاسة سیب‌زمینی، برشته و طلائی‌رنگ شود.

برچسب ها: سیب‌زمینی كاسه‌ای، روش تهيه سیب‌زمینی كاسه‌ای، مواد لازم براي سیب‌زمینی كاسه‌ای، تهيه سیب‌زمینی كاسه‌ای، آماده كردن سیب‌زمینی كاسه‌ای تعداد بازديد: 669 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز