اعظم گلزارمنش
مواد لازم سیبزمینی برشته در روغن
سیبزمینی 2 عدد درشت
نمك به میزان لازم
روغن به میزان لازم
روش تهیه سیبزمینی برشته در روغن
سیبزمینیها را بشوئید و پوستشان را بگیرید. آنگاه با چاقوی تیز، سیبزمینیها را به ورقههای نازك ببرید و ده دقیقه، در آب نمك غلیظ نگه دارید. سپس هر بار یك عدد از ورقههای سیبزمینی را بردارید و مانند گل رز درست كنید و گلبرگها را با خلال چوبی محكم سازید.
حالا آنها را در آب سرد بگذارید تا بافت سیبزمینیها به حالت اولیه برگردد. اینك گلهای سیبزمینی را روی هولة كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا رطوبتش گرفته شود. حالا در قابلمة كوچكی، به مقدار كافی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. سپس گلهای سیبزمینی را یكی یكی در روغن سرخ كنید و روی هولة كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود.