Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1404 - 04:38

26
دی
تارتلت سیب‌زمینی

تارتلت سیب‌زمینی

روش تهیه تارتلت سیب‌زمینی

مرضیه مرشدی

 

 

مواد لازم تارتلت سیب‌زمینی

برای 6 نفر

 سیب‌زمینی                             750 گرم

شیر                                        180 میلی‌لیتر

كره                                          30 گرم

پیاز خرد كرده                             3 عدد كوچك

فلفل دلمه‌ای ریز خرد كرده            1 نصفه

جعفری خرد كرده                       1 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ  همزده                        1 عدد

نمك و فلفل                             به میزان لازم

كره آبكرده (اضافی)                  1 قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان رنده كرده             1 قاشق سوپخوری

روش تهیه تارتلت سیب‌زمینی

 سیب زمینی ها را بپزید، پوره كنید و شیر را به آن بیفزائید. آن‌گاه كره را در تابه مناسبی بریزید و آب كنید. پیاز و فلفل دلمه‌ای را بیفزائید و 2 دقیقه، تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و جعفری، تخم‌مرغ، نمك و فلفل را به مواد درون تابه اضافه كنید. حالا این مخلوط را به پوره سیب‌زمینی افزوده و خوب مخلوط نمائید.

اینك 6 قالب تارتلت را كه بهتر است دیواره آنها از كفشان جدا باشد، چرب كنید و مایه فراهم كرده را درون این قالب‌ها بریزید، آن‌گاه كره آبكرده (اضافی) رویشان بدهید و پنیر پارمسان بپاشید. اكنون تارتلت را  به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیكه رویش طلائی رنگ شود، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

 

برچسب ها: روش تهیه تارتلت سیب‌زمینی، تارتلت سيب زميني، آماده كردن تارتلت سيب زميني، مواد لازم تارتلت سيب زميني، درست كردن تارتلت سيب زميني تعداد بازديد: 1667 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز