فاطمه درویش
مواد لازم اُردور سیبزمینی و گردو
برای 4 نفر
آب جوش 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
آرد سیبزمینی 100 گرم
اسفناج رشتهای خرد كرده 20 برگ
پیازچه خرد كرده 2 ساقه
آویشن خشك یكدوم قاشق چایخوری
زیره آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری
كره نرم 30 گرم
زرده تخممرغ 1 عدد
گردوی برشته و خرد كرده 150 گرم
مواد لازم برای تهیه سس گوجهفرنگی
كره 30 گرم
پیاز خرد كرده 1 عدد
سیر له كرده 1 حبه
كنسرو گوجهفرنگی خرد كرده 1 قوطی 410 گرمی
شكر 1 قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی 2 قاشق چایخوری
روش تهیه اُردور سیبزمینی و گردو
آب و آرد سیبزمینی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. اسفناج را بپزید و آب اضافیش را بگیرید. آنگاه مخلوط آرد سیبزمینی و آب، اسفناج، پیازچه، آویشن، زیره، كره و زرده تخممرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس از مایه فراهم كرده، 8 بیضی بسازید و در گردوی خرد كرده بغلتانید. حالا آنها را در سینی چربكرده بچینید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 190درجه سانتیگراد بپزید. اكنون پیشغذا را در ظرف مناسبی بچینید و با سس گوجهفرنگی میل كنید.
روش تهیه سس گوجهفرنگی: كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. اكنون گوجهفرنگی، شكر و رب گوجهفرنگی را بیفزائید و سس به دست آمده را بجوشانید تا غلیظ شود.