Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1404 - 04:37

26
دی
سالاد سیب‌زمینی با سس پِستو

سالاد سیب‌زمینی  با سس پِستو

روش تهیه سالاد سیب‌زمینی با سس پِستو

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم سالاد سیب‌زمینی  با سس پِستو

برای6-8 نفر

برگ ریحان                                                 100 گرم

مغز گردو                                                    40 گرم

پنیر پارمسان رنده كرده                                 50 گرم

نمك                                                         یك دوم قاشق چایخوری

فلفل سیاه                                                یك دوم قاشق چایخوری

آبلیمو                                                      3 قاشق سوپخوری

روغن زیتون                                               حدود 60 میلی‌لیتر (یك چهارم پیمانه)

ماست                                                    180 میلی‌لیتر (سه چهارم پیمانه)

سیب‌زمینی پخته و مكعبی خرد كرده                یك و نیم كیلو گرم

گوجه‌فرنگی مینیاتوری                                 250 گرم

پنیر موزارلا، مكعبی خرد كرده                        100 گرم

روش تهیه سالاد سیب‌زمینی  با سس پِستو

برای تهیه سس پستو؛ ریحان،  مغزگردو، پنیر پارمسان،نمك، فلفل و آبلیمو را در دستگاه غذا‌ساز پوره كنید.آن‌گاه روغن زیتون را كم‌كم بیفزائید تا سس صاف و یكدستی، حاصل شود. حالا ماست را به سس فراهم كرده بیفزائید و مخلوط كنید. سپس سیب‌زمینی خنك شده، گوجه‌فرنگی، پنیر موزارلا و سس پستو را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید. اكنون سالاد را دست‌كم یك ساعت، در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. 

برچسب ها: روش تهیه سالاد سیب‌زمینی با سس پِستو، مواد لازم براي سالاد سيب زميني، آموزش سالاد سيب زميني، سالاد سيب زميني با سس پستو، نحوه تهيه سالاد سيب زميني تعداد بازديد: 613 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز