اعظم گلزارمنش
مواد لازم سالاد سیبزمینی با سس پِستو
برای6-8 نفر
برگ ریحان 100 گرم
مغز گردو 40 گرم
پنیر پارمسان رنده كرده 50 گرم
نمك یك دوم قاشق چایخوری
فلفل سیاه یك دوم قاشق چایخوری
آبلیمو 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون حدود 60 میلیلیتر (یك چهارم پیمانه)
ماست 180 میلیلیتر (سه چهارم پیمانه)
سیبزمینی پخته و مكعبی خرد كرده یك و نیم كیلو گرم
گوجهفرنگی مینیاتوری 250 گرم
پنیر موزارلا، مكعبی خرد كرده 100 گرم
روش تهیه سالاد سیبزمینی با سس پِستو
برای تهیه سس پستو؛ ریحان، مغزگردو، پنیر پارمسان،نمك، فلفل و آبلیمو را در دستگاه غذاساز پوره كنید.آنگاه روغن زیتون را كمكم بیفزائید تا سس صاف و یكدستی، حاصل شود. حالا ماست را به سس فراهم كرده بیفزائید و مخلوط كنید. سپس سیبزمینی خنك شده، گوجهفرنگی، پنیر موزارلا و سس پستو را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید. اكنون سالاد را دستكم یك ساعت، در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.