اعظم گلزارمنش
مواد لازم پای سیبزمینی چوپان
برای 6-8 نفر
گوشت چرخكرده 500 گرم
پیاز خرد كرده 1 نصفه
خرده نان 40 گرم
مریم گلی خشك یكدوم قاشق چایخوری
نمك یكدوم قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
سیب زمینی پوره كرده 600 گرم
پنیر چدار رنده كرده 120 گرم
فیله گوجه فرنگی خرد كرده 30 گرم
ذرت پخته 50 گرم
پیازچه خرد كرده 2 ساقه
روش تهیه پای سیبزمینی چوپان
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب نسوز مناسبی را به قطر 20 سانتیمتر، چرب نمائید. آنگاه گوشت چرخكرده، پیاز، خردهنان، مریم گلی، نمك و تخممرغ را در دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. حالا مایه گوشتی را در قالب بریزید. به گونهای كه كف و نیمی از دیواره قالب را بپوشاند. سپس پوره سیبزمینی را در قالب، روی مایه گوشتی بریزید و رویش پنیر بپاشید. اكنون پای را به مدت تقریبی 50 دقیقه، در فر بپزید و آن را با گوجه فرنگی، ذرت و پیازچه بیارائید.