Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1404 - 04:38

26
دی
پای سیب‌زمینی چوپان

پای سیب‌زمینی چوپان

روش تهیه پای سیب‌زمینی چوپان

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم پای سیب‌زمینی چوپان

برای 6-8 نفر

 گوشت چرخكرده                    500 گرم

پیاز خرد كرده                          1 نصفه

خرده نان                                40 گرم

مریم گلی خشك                     یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك                                      یك‌دوم قاشق چایخوری

تخم مرغ                                1 عدد

سیب زمینی  پوره كرده            600 گرم

پنیر چدار رنده كرده                  120 گرم

فیله گوجه فرنگی خرد كرده      30 گرم

ذرت پخته                            50 گرم

پیازچه خرد كرده                  2 ساقه

روش تهیه پای سیب‌زمینی چوپان

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب نسوز مناسبی را به قطر 20 سانتیمتر، چرب نمائید. آن‌گاه گوشت چرخكرده، پیاز، خرده‌نان، مریم گلی، نمك و تخم‌مرغ را در دستگاه غذا‌ساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. حالا مایه گوشتی را در قالب بریزید. به گونه‌ای كه كف و نیمی از دیواره قالب را بپوشاند. سپس پوره سیب‌زمینی را در قالب، روی مایه گوشتی بریزید و رویش پنیر بپاشید. اكنون پای را به مدت تقریبی 50 دقیقه، در فر بپزید و آن را با گوجه فرنگی، ذرت و پیازچه بیارائید.

برچسب ها: روش تهیه پای سیب‌زمینی چوپان، مواد لازم براي تهيه پاي سيب زميني، پاي سيب زميني چوپان، نحوه درست كردن پاي سيب زميني، آموزش تهيه پاي سيب زميني تعداد بازديد: 628 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز