فاطمه درویش
مواد لازم پیتزای دریائی
برای 2 نفر
ژامبون گوشت خردكرده 4 ورق
سس گوجهفرنگی 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
پیاز ریز خردكرده 1 عدد متوسط
فیله ماهی آزاد پخته و خردكرده 250 گرم
میگوی خردكرده 375 گرم
فلفل دلمهای سبز خردكرده 1 عدد متوسط
پنیر موزارلای رنده كرده 250 گرم
پودر اُرگانو یكدوم قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه خمیر
آرد 150 گرم
بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
كره 15 گرم
شیر حدود 80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
روش تهیه پیتزای دریائی
ژامبون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید تا اندكی برشته شود. بعد ژامبون را روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود. حالا خمیر را تهیه كنید و آن را در قالب چربكرده پیتزا به قطر 28 سانتیمتر پهن نمائید. سس گوجهفرنگی را رویش بمالید و مخلوط پیاز، ماهی، میگو، فلفل دلمهای، پنیر و ژامبون را بیفزائید و ارگانو بپاشید. سپس پیتزا را در فر گرم كرده با دمای 220 درجهی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی رنگ شود، بپزید.
روش تهیه خمیر: آرد و بیكینگپودر را در كاسه مناسبی الك كنید، كره را بیفزائید و با نوك انگشتان مخلوط نمائید تا به شكل خرده نان در آید. آنگاه شیر را كمكم بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود.