نفیسه قنبری
مواد لازم آش كشك
برای 6 نفر
نخود 40 گرم
لوبیا قرمز 40 گرم
لوبیا چیتی 40 گرم
عدس 90 گرم
بلغور گندم 100 گرم
برنج 75 گرم
كلمبرگ سفید، خرد كرده نیمكیلوگرم
هویج خرد كرده 250 گرم
سیبزمینی خرد كرده 250 گرم
سبزی آش خرد كرده یكونیم كیلوگرم (تره، گشنیز، جعفری و اسفناج)
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پیازداغ 6 - 7 قاشق سوپخوری
كشك نیمكیلوگرم
نعناداغ 4- 5 سوپخوری
روش تهیه آش كشك
حبوبات را از شب قبل بخیسانید و با آب و نمك بپزید. آنگاه بلغور گندم و برنج را درون قابلمه مناسبی بریزید و به مقدار كافی آب جوشیده، به آن بیفزائید و بگذارید بپزد. سپس كلم، هویج و سیبزمینی را به مخلوط بلغور و برنج افزوده و بپزید.
حالا سبزی را درون آش بریزید و حرارت اجاق را كم كنید. اكنون اندكی روغن در تابه بریزید و روی اجاق گرم كنید. زردچوبه را بیفزائید و تفت دهید و آن را همراه با پیازداغ، نمك و فلفل به آش بیفزائید. سپس بگذارید آش بجوشد و جا بیفتد.
حالا نیمی از كشك را درون آش بریزید و پس از چند جوش، از روی حرارت بردارید. اینك آش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با باقیماندهی كشك، پیازداغ و نعناداغ بیارائید.