Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1404 - 01:36

3
بهمن
آش كشك

آش كشك

روش تهیه آش كشك

نفیسه قنبری

 

 

مواد لازم آش كشك

برای 6 نفر

نخود                                 40 گرم

لوبیا قرمز                           40 گرم

لوبیا چیتی                        40 گرم

عدس                               90 گرم

بلغور گندم                        100 گرم

برنج                                 75 گرم

كلم‌برگ سفید، خرد كرده      نیم‌كیلوگرم

هویج خرد كرده                  250 گرم

سیب‌زمینی خرد كرده         250 گرم

سبزی آش خرد كرده         یك‌ونیم كیلوگرم (تره، گشنیز، جعفری و اسفناج)

نمك، فلفل و زردچوبه         به میزان لازم

پیازداغ                           6 - 7 قاشق سوپخوری

كشك                           نیم‌كیلوگرم

نعناداغ                          4- 5 سوپخوری

روش تهیه آش كشك

حبوبات را از شب قبل بخیسانید و با آب و نمك بپزید. آن‌گاه بلغور گندم و برنج را درون قابلمه‌ مناسبی بریزید و به مقدار كافی آب جوشیده، به آن بیفزائید و بگذارید بپزد. سپس كلم، هویج و سیب‌زمینی را به مخلوط بلغور و برنج افزوده و بپزید.

حالا سبزی را درون آش بریزید و حرارت اجاق را كم كنید. اكنون اندكی روغن در تابه بریزید و روی اجاق گرم كنید. زردچوبه را بیفزائید و تفت دهید و آن را همراه با پیازداغ، نمك و فلفل به آش بیفزائید. سپس بگذارید آش بجوشد و جا بیفتد.

حالا نیمی از كشك را درون آش بریزید و پس از چند جوش، از روی حرارت بردارید. اینك آش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با باقیمانده‌ی كشك، پیازداغ و نعناداغ بیارائید.

 

برچسب ها: روش تهيه آش كشك، آش كشك، آشپزي با كشك، مواد لازم آش كشك، دستور تهيه آش كشك تعداد بازديد: 756 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فیلم روز
تصویر روز