مرضیه مرشدی
مواد لازم آش تنور
برای 4 – 6 نفر
بلغور 400 گرم
روغن مایع به میزان لازم
پیاز خرد كرده 1 عدد
نخود پخته 150 گرم
گوشت قورما (گوشت خورشی سرخكرده) 500-600 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
روش تهیه آش تنور
بلغور را بخیسانید و در قابلمه مناسبی، قدری روغن بریزید. آنگاه قابلمه را روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. حالا به میزان كافی آب، درون قابلمه بریزید و بجوشانید.
سپس بلغور را بیفزائید و بگذارید بپزد. اكنون نخود، گوشت قورما، نمك و فلفل را هم درون آش بریزید و بگذارید آش بپزد و جا بیفتد. هنگام پذیرائی، برای هر نفر تكهای گوشت در نظر بگیرید و آش را رویش بریزید.
یادآوری: برای تهیه گوشت قورما؛ گوشت خرد كرده گوسفندی را با آب، نمك و پیاز بپزید. حالا گوشت را از آبش جدا كنید و در روغن حیوانی تفت دهید.