Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1404 - 01:34

3
بهمن
آش تنور

آش تنور

برای تهیه‌ گوشت قورما؛ گوشت خرد كرده‌ گوسفندی را با آب، نمك و پیاز بپزید. حالا گوشت را از آبش جدا كنید و در روغن حیوانی تفت دهید.

مرضیه مرشدی

 

 

مواد لازم آش تنور

 برای 4 – 6 نفر

بلغور                                                         400 گرم

روغن مایع                                                  به میزان لازم

پیاز خرد كرده                                              1 عدد

نخود پخته                                                 150 گرم

گوشت قورما (گوشت خورشی سرخكرده)         500-600 گرم

نمك و فلفل                                               به میزان لازم

روش تهیه آش تنور

بلغور را بخیسانید و در قابلمه‌ مناسبی، قدری روغن بریزید. آن‌گاه قابلمه را روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. حالا به میزان كافی آب، درون قابلمه بریزید و بجوشانید.

سپس بلغور را بیفزائید و بگذارید بپزد. اكنون نخود، گوشت قورما، نمك و فلفل را هم درون آش بریزید و بگذارید آش بپزد و جا بیفتد. هنگام پذیرائی، برای هر نفر تكه‌ای گوشت در نظر بگیرید و آش را رویش بریزید.

یادآوری: برای تهیه‌ گوشت قورما؛ گوشت خرد كرده‌ گوسفندی را با آب، نمك و پیاز بپزید. حالا گوشت را از آبش جدا كنید و در روغن حیوانی تفت دهید.

 

برچسب ها: روش تهیه آش تنور، آش تنور، مواد لازم روش تهیه آش تنور، چگونگي تهيه روش تهیه آش تنور، آشپزي با آش تعداد بازديد: 774 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فیلم روز
تصویر روز