منیژه غفوری
مواد لازم بورانی لوبیا سبز
برای 4 نفر
روغن مایع به میزان لازم
پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط
لوبیا سبز خرد كرده 250 گرم
لپه 60 گرم
بلغور گندم 2 قاشق سوپخوری
برنج 2 قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
نعنا خشك 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
ماست و سیر به میزان لازم
روش تهیه بورانی لوبیا سبز
در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبك شود. آنگاه لوبیا سبز را بیفزائید و تفت دهید.
سپس به میزان كافی آب به آن افزوده و بگذارید بجوشد. اینك لپه خیسانده، بلغور و برنج را اضافه كنید و بگذارید بپزند. حالا در تابه دیگری، 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید، رب گوجه فرنگی و نعنا را به آن بیفزائید و تفت دهید.
اكنون مخلوط رب گوجهفرنگی و نعنا را همراه با نمك، فلفل و زردچوبه، درون بورانی بریزید و روی حرارت ملایم، بپزید. آنگاه بورانی را در ظرف مناسبی بكشید و با ماست و سیر بیارائید و میل كنید.