Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1404 - 03:12

3
بهمن
بورانی لوبیا سبز

بورانی لوبیا سبز

در تابه‌ مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبك شود. آن‌گاه لوبیا سبز را بیفزائید و تفت دهید.

منیژه غفوری

 

 

مواد لازم بورانی لوبیا سبز

برای 4 نفر

روغن مایع                                     به میزان لازم

پیاز خرد كرده                                 1 عدد متوسط

لوبیا سبز خرد كرده                         250 گرم

لپه                                            60 گرم

بلغور گندم                                   2 قاشق سوپخوری

برنج                                           2 قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی                            2 قاشق سوپخوری

نعنا خشك                                 2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل                                به میزان لازم

زردچوبه                                    1 قاشق چایخوری

ماست و سیر                            به میزان لازم

روش تهیه بورانی لوبیا سبز

در تابه‌ مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبك شود. آن‌گاه لوبیا سبز را بیفزائید و تفت دهید.

سپس به میزان كافی آب به آن افزوده و بگذارید بجوشد. اینك لپه‌ خیسانده، بلغور و برنج را اضافه كنید و بگذارید بپزند. حالا در تابه‌ دیگری، 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید، رب گوجه فرنگی و نعنا را به آن بیفزائید و تفت دهید.

اكنون مخلوط رب گوجه‌فرنگی و نعنا را همراه با نمك، فلفل و زردچوبه، درون بورانی بریزید و روی حرارت ملایم، بپزید. آن‌گاه بورانی را در ظرف مناسبی بكشید و با ماست و سیر بیارائید و میل كنید.   

 

برچسب ها: آشپزي با لوبيا، روش تهیه بورانی لوبیا سبز، بوراني لوبيا سبز، مواد لازم بوراني لوبيا، بوراني با لوبيا سبز تعداد بازديد: 7997 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فیلم روز
تصویر روز