Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1404 - 03:12

3
بهمن
شوربای تره

شوربای تره

روش تهیه شوربای تره

سرور چاووشی

 

 

مواد لازم شوربای تره

برای 4 نفر

برنج ایرانی                                200 گرم

روغن                                       به میزان لازم

تره‌ خرد كرده                             250 گرم

گوجه‌فرنگی خرد كرده                 3 عدد

سیب‌زمینی خرد كرده                 2 عدد متوسط

زردچوبه                                  یك‌‌دوم قاشق چایخوری

زیره                                       یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك و فلفل                             به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی                       1 قاشق سوپخوری

آب‌جوش                                5/1 لیتر

تخم‌مرغ                                3 عدد

روش تهیه شوربای تره

برنج را بخیسانید. اندكی روغن در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه تره را بیفزائید و اندكی تفت دهید. سپس گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی، زردچوبه، زیره، نمك، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را نیز افزوده و تفت دهید.

سپس آب‌جوش را به مواد درون قابلمه بیفزائید و بگذارید شوربا بپزد. حالا برنج را درون شوربا بریزید و همینكه برنج پخت، تخم‌مرغ‌ها را داخل شوربا بشكنید و بگذارید تخم‌مرغ ببندد.

 

برچسب ها: روش تهیه شوربای تره، شورباي تره، آشپزي با تره، مواد لازم شورباي تره، نحوه تهيه شورباي تره تعداد بازديد: 669 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فیلم روز
تصویر روز