سرور چاووشی
مواد لازم شوربای تره
برای 4 نفر
برنج ایرانی 200 گرم
روغن به میزان لازم
تره خرد كرده 250 گرم
گوجهفرنگی خرد كرده 3 عدد
سیبزمینی خرد كرده 2 عدد متوسط
زردچوبه یكدوم قاشق چایخوری
زیره یكدوم قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
آبجوش 5/1 لیتر
تخممرغ 3 عدد
روش تهیه شوربای تره
برنج را بخیسانید. اندكی روغن در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه تره را بیفزائید و اندكی تفت دهید. سپس گوجهفرنگی، سیبزمینی، زردچوبه، زیره، نمك، فلفل و رب گوجهفرنگی را نیز افزوده و تفت دهید.
سپس آبجوش را به مواد درون قابلمه بیفزائید و بگذارید شوربا بپزد. حالا برنج را درون شوربا بریزید و همینكه برنج پخت، تخممرغها را داخل شوربا بشكنید و بگذارید تخممرغ ببندد.