Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1404 - 01:39

10
بهمن
سوپ جو و گوشت

سوپ جو و گوشت

روش تهیه سوپ جو و گوشت

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد سوپ جو و گوشت

لازم برای 4 نفر

مغز ران یا سردست گوسفند بدون چربی                        100 گرم

پیاز حلقه‌ای خرد كرده                                               2 عدد كوچك

آب                                                                      500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

جوی پرك                                                              40 گرم

هویج خرد كرده                                                      1 عدد

نمك و فلفل                                                          به میزان لازم

آویشن                                                               یك‌دوم قاشق چایخوری

گوجه‌فرنگی حلقه‌ای خرد كرده                                 2 عدد

روغن زیتون                                                         1 قاشق سوپخوری

آبغوره یا آبلیمو                                                    1 قاشق سوپخوری

روش تهیه سوپ جو و گوشت 

گوشت را قیمه‌ای خرد كنید و همراه با پیاز و به میزان كافی آب، بپزید. آن‌گاه جوی پرك، هویج، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و بگذارید سوپ بپزد و جا بیفتد.

سپس آویشن، گوجه‌فرنگی، روغن زیتون و آبغوره را درون سوپ بریزید و 15 دقیقه‌ دیگر بپزید. حالا سوپ را برای پذیرائی، در سوپخوری بكشید.

برچسب ها: روش تهیه سوپ جو و گوشت، آشپزي با جو، مواد لازم سوپ جو و گوشت، سوپ جو و گوشت، آموزش سوپ جو تعداد بازديد: 646 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز