اعظم گلزارمنش
مواد سوپ جو و گوشت
لازم برای 4 نفر
مغز ران یا سردست گوسفند بدون چربی 100 گرم
پیاز حلقهای خرد كرده 2 عدد كوچك
آب 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
جوی پرك 40 گرم
هویج خرد كرده 1 عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
آویشن یكدوم قاشق چایخوری
گوجهفرنگی حلقهای خرد كرده 2 عدد
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
آبغوره یا آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه سوپ جو و گوشت
گوشت را قیمهای خرد كنید و همراه با پیاز و به میزان كافی آب، بپزید. آنگاه جوی پرك، هویج، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و بگذارید سوپ بپزد و جا بیفتد.
سپس آویشن، گوجهفرنگی، روغن زیتون و آبغوره را درون سوپ بریزید و 15 دقیقه دیگر بپزید. حالا سوپ را برای پذیرائی، در سوپخوری بكشید.