Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1404 - 03:07

3
بهمن
خورش لوبیای ارومیه

خورش لوبیای ارومیه

روش تهيه خورش لوبياي اروميه

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم خورش لوبیای ارومیه

برای 4-6 نفر

لوبیا چیتی                                      170 گرم

روغن مایع                                       به میزان لازم

گوشت مغز ران یا ماهیچه                  400 گرم

پیازداغ                                           2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل                                   به میزان لازم

زردچوبه                                        1 قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی                             1 قاشق سوپخوری

آب جوش                                      1 لیتر (4 پیمانه)

بادمجان سرخكرده                         3 عدد

گوجه‌فرنگی حلقه‌ای خرد كرده        2 عدد

غوره                                          40 گرم

آبغوره                                        50 میلی‌‌لیتر (حدود یك چهارم پیمانه)

زعفران حلكرده                           2 قاشق سوپخوری

سیب‌زمینی خلالی خرد كرده       2 عدد متوسط

روش تهیه خورش لوبیای ارومیه

لوبیا را بخیسانید و اندكی روغن، در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. آن‌گاه گوشت و پیازداغ را بیفزائید و تفت دهید. حالا فلفل، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را افزوده و 2 دقیقه‌ دیگر، تفت دهید. سپس لوبیا و آب‌جوش را هم درون خورش بریزید و روی حرارت ملایم،‌ بپزید.

اكنون بادمجان، گوجه‌فرنگی، غوره، آبغوره، نمك و زعفران را بیفزائید و بگذارید خورش جا بیفتد. در این میان، سیب‌زمینی‌ها را سرخ كنید. حالا خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و سیب‌زمینی سرخكرده را رویش بریزید.

 

 

برچسب ها: خورش لوبياي اروميه، روش تهيه لوبياي اروميه، آشپزي با لوبيا، مواد تهيه خورش لوبياي اروميه، چگونگي تهيه لوبياي اروميه تعداد بازديد: 1107 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فیلم روز
تصویر روز