منیژه غفوری
مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان 2 عدد متوسط
نمك به میزان لازم
آرد ذرت به میزان لازم
آرد 150 گرم
بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری
آب 160 میلیلیتر (دو سوم پیمانه)
شیرنارگیل 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
تخممرغ همزده 2عدد
پودر نارگیل 75 گرم
روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس تمرهندی
عصاره تمرهندی 125 میلیلیتر
آب 1 قاشق سوپخوری
زیرهی آسیابكرده 1 قاشق چایخوری
شكر 2 قاشق چایخوری
روش تهیه بنیه بادمجان و نارگیل
بادمجانها را از درازا دونیم كنید و به ورقههای ضخیم ببرید. رویشان نمك بپاشید و 30 دقیقه كنار بگذارید. آنگاه بادمجانها را با آب سرد بشوئید و روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا رطوبتش گرفته شود. سپس ورقههای بادمجان را در آرد ذرت بغلتانید و تكان دهید تا آرد اضافیش گرفته شود.
حالا آرد و بیكینگپودر را در ظرف مناسبی بریزید و وسطش حفرهای ایجاد كنید. اكنون آب، شیر نارگیل و تخممرغها را به آرد بیفزائید و مخلوط كنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. پودر نارگیل را هم بیفزائید و مخلوط كنید. اینك بادمجانها را در این مایه بزنید و در روغن داغ، سرخ كنید تا طلائیرنگ شود.
حالا بادمجانها را روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود. آنگاه بنیهی بادمجان را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با سس تمرهندی میل كنید.
روش تهیه سس تمرهندی: همه مواد لازم را، در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.