اعظم گلزارمنش
مواد لازم لوبیا چیتی پلو
برای 6-8 نفر
برنج 600 گرم
لوبیا چیتی 340 گرم
پیازداغ 4 قاشق سوپخوری
دارچین 1 قاشق سوپخوری
پودر فلفل قرمز یكچهارم قاشق چایخوری
كره 150 گرم
فیله مرغ خرد كرده 500 گرم
نمك به میزان لازم
زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه لوبیا چیتی پلو
برنج و لوبیا را بخیسانید. لوبیا را بپزید و برنج را بجوشانید و آبكش كنید. آنگاه برنج آبكشیده، لوبیا، پیازداغ، دارچین و فلفل را با هم مخلوط كنید. 50 گرم از كره را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. سپس مخلوط فراهم كرده را در قابلمه بریزید و 30 دقیقه دم كنید.
حالا فیلههای مرغ را با نمك و زعفران مزهدار كنید، باقیمانده كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید و فیلههای مرغ را در آن تفت دهید. اكنون فیلههای مرغ را روی پلو بریزید و مخلوط كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید. اینك روی پلو را با برنج زعفرانی بیارائید.