ژینوس نوروزی
مواد لازم ساندویچ تخممرغ و پنیر با نان سیر
برای 6 نفر
كره 3 قاشق سوپخوری
پیاز ریز خرد كرده 100 گرم
فلفل دلمهای سبز ریز خرد كرده 100 گرم
تخممرغ 10 عدد
شیر 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
نمك و فلفل به میزان لازم
پنیر موزارلا 6-8 ورق
نان سیر 1 لوف 480 گرمی
روش تهیه ساندویچ تخممرغ و پنیر با نان سیر
كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود. آنگاه پیاز و فلفل دلمهای را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شوند. سپس تخممرغها، شیر، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و قدری با همزن دستی هم بزنید. حالا تخممرغها را نیز درون تابه بریزید و روی حرارت ملایم بپزید تا تخممرغها كاملا ببندد.
اینك ورقههای پنیر را روی یك لایه از نان بچینید و اندكی از تخممرغ را روی پنیر قرار دهید و نیمه دوم نان را رویش بگذارید. اكنون ساندویچ را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید.
یادآوری: برای تهیه نان سیر؛ 100 گرم كره نرم شده، 1 قاشق سوپخوری سیر رنده كرده،1 قاشق چایخوری شوید خشك و یكچهارم قاشق چایخوری نمك را در كاسه كوچكی بریزید و مخلوط كنید.
آنگاه نان را نصف كنید و مایه فراهم كرده را روی هر دو لایه نان بمالید. سپس قدری فلفل رویش بپاشید و نان را 10 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا ترد و طلائیرنگ شود.