مرضیه مرشدی
مواد لازم مافن تخممرغ و گوشت
برای 12 عدد
پیاز سرخكرده 1 قاشق سوپخوری
گوشت چرخكرده 250 گرم
تخممرغ 12 عدد
فلفل دلمهای سبز، خرد كرده 1 عدد متوسط
نمك یكدوم قاشق چایخوری
پودر سیر یكچهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه یكچهارم قاشق چایخوری
آرد 2 قاشق سوپخوری
بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
پنیر چدار رنده كرده 60 گرم (حدود یكدوم پیمانه)
روش تهیه مافن تخممرغ و گوشت
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 12تائی مافن را چرب نمائید. پیاز سرخكرده را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه گوشت را بیفزائید و تفت دهید. بعد آن را كنار بگذارید تا خنك شود. حالا تخممرغها را در كاسه مناسب و بزرگی بریزید و با همزن دستی هم بزنید.
فلفل دلمهای، نمك، پودر سیر، فلفل سیاه، آرد و بیكینگپودر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس گوشت و پنیر را نیز بیفزائید و خوب هم بزنید تا مایه یكدستی حاصل شود. اكنون مایه فراهم كرده را در قالبهای مافن بریزید به گونهای كه یكسوم از حجمشان پر شود. حالا مافن تخممرغ و گوشت را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر بپزید.