Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 مهر 1404 - 23:51

10
بهمن
مافن تخم‌مرغ و گوشت

مافن تخم‌مرغ و گوشت

روش تهیه مافن تخم‌مرغ و گوشت

مرضیه مرشدی

 

 

مواد لازم مافن تخم‌مرغ و گوشت

برای 12 عدد

پیاز سرخكرده                                    1 قاشق سوپخوری

گوشت چرخكرده                                250 گرم

تخم‌مرغ                                           12 عدد

فلفل دلمه‌ای سبز، خرد كرده                1 عدد متوسط

نمك                                               یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر سیر                                        یك‌چهارم قاشق چایخوری

فلفل سیاه                                      یك‌چهارم قاشق چایخوری

آرد                                                2 قاشق سوپخوری

بیكینگ‌پودر                                     1 قاشق چایخوری

پنیر چدار رنده كرده                          60 گرم (حدود یك‌دوم پیمانه)

روش تهیه مافن تخم‌مرغ و گوشت

فر را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و قالب 12‌تائی مافن را چرب نمائید. پیاز سرخكرده را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه گوشت را بیفزائید و تفت دهید. بعد آن را كنار بگذارید تا خنك شود. حالا تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌‌ مناسب و بزرگی بریزید و با همزن دستی هم بزنید. 

فلفل دلمه‌ای، نمك، پودر سیر، فلفل سیاه، آرد و بیكینگ‌پودر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس گوشت و پنیر را نیز بیفزائید و خوب هم بزنید تا مایه‌ یكدستی حاصل شود. اكنون مایه‌ فراهم كرده را در قالب‌های مافن بریزید به گونه‌ای كه یك‌سوم از حجمشان پر شود. حالا مافن تخم‌مرغ و گوشت را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر بپزید.

 

برچسب ها: روش تهیه مافن تخم‌مرغ و گوشت، مافن تخم مرغ و گوشت، آموزش مافن تخم مرغ، مواد مافن تخم مرغ، آشپزي با گوشت تعداد بازديد: 622 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز