Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 آذر 1403 - 00:04

10
بهمن
سیب‌زمینی تنوری با تخم‌مرغ

سیب‌زمینی تنوری با تخم‌مرغ

روش تهیه سیب‌زمینی تنوری با تخم‌مرغ

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم سیب‌زمینی تنوری با تخم‌مرغ

برای 4 نفر

سیب‌زمینی                                    2 عدد درشت

كره                                              2 قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان رنده كرده                      30 گرم (یك‌چهارم پیمانه)

سوسیس خرد كرده و سرخكرده          2 عدد

تخم‌مرغ                                       4 عدد

روش تهیه سیب‌زمینی تنوری با تخم‌مرغ

روی پوست سیب‌زمینی‌ها برس بكشید و خوب بشوئید. آن‌گاه با چنگال، سوراخ‌های متعددی در سیب‌زمینی ایجاد كنید و آنها را به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید. حالا سیب‌زمینی‌ها را از درازا نصف كنید و داخلشان را درآورید و خالی كنید.

سپس گوشته‌ سیب‌زمینی را در ظرف مناسبی بریزید و با كره و پنیر مخلوط كنید و خوب هم بزنید. آن‌گاه سوسیس را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون مایه‌ فراهم كرده را درون سیب‌زمینی‌ها بریزید و حفره‌ای در وسط آن ایجاد كنید. داخل این‌ حفره‌ها تخم‌مرغ بشكنید و سیب‌زمینی‌ها را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، در فر بپزید تا تخم‌مرغ ببندد.

 

برچسب ها: روش تهیه سیب‌زمینی تنوری با تخم‌مرغ، سيب زميني تنوري، آموزش سيب زميني تنوري، سيب زميني تنوري با تخم مرغ، آشپزي با سيب زميني تعداد بازديد: 770 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز