اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 2 نفر
آرد 200 گرم
مایه خمیر 1 قاشق چایخوری
نمك 1 قاشق چایخوری
شكر یكدوم قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
آب ولرم 200 میلیلیتر
مواد لازم برای تهیه مایه لهماجون
گوشت چرخكرده 200 گرم
جعفری ریز خرد كرده 1 دسته
سیر خرد كرده (در صورت تمایل) 1 حبه
پیاز خرد كرده 200 گرم
فیله گوجهفرنگی خرد كرده 1 عدد
چیلی ریز خرد كرده 1 عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
پرك فلفل قرمز (در صورت تمایل) 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه لهماجون
آرد را الك كنید و در ظرف مناسبی بریزید و در مركزش حفرهای ایجاد كنید. آنگاه مایه خمیر، نمك، شكر و روغن زیتون را در این حفره بریزید و آب را كمكم بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. سپس خمیر را در پارچه مرطوبی بپیچید و 30 دقیقه، در یخچال نگه دارید.
حالا روی خمیر قدری آرد بپاشید و آن را دو قسمت كنید. اكنون هر تكه خمیر را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز كنید و مایه لهماجون را رویشان بریزید و پهن كنید. اینك لهماجون را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، بپزید. حال لهماجون را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.
روش تهیه مایه لهماجون: گوشت چرخكرده را در ظرف مناسبی بریزید. جعفری، سیر، پیاز، گوجهفرنگی چیلی، نمك، فلفل، رب گوجهفرنگی، پرك فلفل قرمز و 2 قاشق سوپخوری آب به آن بیفزائید و مخلوط كنید.