اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
كلم برگ 1 عدد
روغن زیتون 100 میلیلیتر (یكدوم پیمانه سرخالی)
پیازچه حلقهای خرد كرده 1 دسته
گوشت چرخكرده 500 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
پاپریكا 1 قاشق چایخوری
جعفری خرد كرده 1 دسته
برنج پخته و آبكشیده 150 گرم
رب گوجهفرنگی 3 قاشق سوپخوری
رب فلفل قرمز 1 قاشق سوپخوری
آبلیمو از یك لیمو
روش تهیه كلم پر شده قالبی
برگهای زمخت روی كلم را جدا كنید و یك عدد از آنها را نگه دارید. آنگاه قسمت سفت ته كلم را ببرید و با قاشق، داخل كلم را خالی كنید. حالا قسمتهای خارج شده كلم را ریز خرد كنید و در 2 قاشق سوپخوری از روغن زیتون تفت دهید. باقیمانده روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیازچه را بیفزائید و تفت دهید. سپس گوشت را اضافه كنید و 10 دقیقه، تفت دهید.
اكنون نمك، فلفل، پاپریكا، جعفری و برنج را نیز بیفزائید و خوب مخلوط كنید. حالا تابه را از روی حرارت بردارید. اكنون برگ كلمهای خرد كرده را با 2 قاشق سوپخوری از رب گوجهفرنگی، رب فلفل قرمز و نمك مخلوط كنید و آن را به مخلوط گوشت و برنج بیفزائید و هم بزنید.
آنگاه مخلوط فراهم كرده را درون كلم بریزید و رویش را با برگ كلم بپوشانید. سپس در قابلمه بزرگی، تا نیمه آب بریزید و كلم را در آن قرار دهید. باقیمانده رب گوجهفرنگی را با 50 میلیلیتر آب، نمك و آبلیمو مخلوط كنید و روی كلم بریزید. در قابلمه را ببندید و كلم را یك ساعتونیم بپزید. اینك كلم پر كرده را برای پذیرائی در ظرف مناسب و زیبائی قرار دهید.