Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 مهر 1404 - 20:36

25
بهمن
كوكوی بادمجان كبابی

كوكوی بادمجان كبابی

برای كبابی كردن بادمجان‌، آن را بشوئید و با چاقو چند سوراخ در آن ایجاد كنید و روی شعله‌ اجاق قرار دهید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم كوكوی بادمجان كبابی

بادمجان                                   1 كیلوگرم

نمك و فلفل                              به میزان لازم

زردچوبه                                   یك‌دوم قاشق چایخوری

پیازداغ                                     4 قاشق سوپخوری

سیر له‌كرده                              2 حبه

تخم‌مرغ                                  4 عدد

روغن مخصوص سرخ‌كردنی        به میزان لازم

 روش تهیه كوكوی بادمجان كبابی

بادمجان‌ها را كبابی كنید، پوستشان را بگیرید و ریز خرد كنید. آن‌گاه بادمجان، نمك، فلفل، زردچوبه، پیازداغ، سیر و تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بریزید و خوب هم بزنید. سپس در تابه‌ مناسبی قدری روغن بریزید و روی اجاق داغ كنید. حالا مایه‌ فراهم كرده را درون تابه بریزید، درش را بگذارید و با حرارت ملایم كوكو را بپزید.

همینكه یك طرف كوكو طلائی رنگ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز برشته و طلائی رنگ شود. اینك كوكو را در ظرف مناسبی قرار دهید و با گوجه‌فرنگی و خیارشور بیارائید.

یادآوری: برای كبابی كردن بادمجان‌، آن را بشوئید و با چاقو چند سوراخ در آن ایجاد كنید و روی شعله‌ اجاق قرار دهید. در این میان گاهی بادمجان را زیر و رو كنید تا اطرافش كبابی شود و پوستش كاملاًَ بسوزد و سیاه شود. سپس آن را در سینی قرار دهید و بگذارید خنك شود. حالا پوست و قسمت‌های سیاه بادمجان‌ را بگیرید.

 

برچسب ها: آشپزي با بادمجان، كوكوی بادمجان كبابی، آموزش كوكوي بادمجان، روش تهيه كوكوي بادمجان، مواد لازم كوكوي بادمجان تعداد بازديد: 809 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فیلم روز
تصویر روز