اعـظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4-6 نفر
بادمجان قلمی 18 عدد
نمك به میزان لازم
روغن مخصوص سرخكردنی به میزان لازم
گردوی آسیاب كرده 200 گرم
زولنگ آسیاب كرده 2 دسته (100 گرم)
سیر له كرده 5 حبه
رب انار 50 گرم (3 قاشق سوپخوری)
گوجهفرنگی 6 عدد متوسط
روش تهیه بادمجان گوده
پوست بادمجانها را بگیرید و از درازا برشی روی آن ایجاد كنید. آنگاه رویشان نمك بپاشید و یك ساعت كنار بگذارید. در تابه مناسبی، روغن بریزید و بادمجانها را در آن سرخ كنید. سپس گردو، زولنگ و سیر را در همان تابه تفت دهید و رب انار را بیفزائید.
حالا داخل بادمجانها را با مخلوط گردو و سبزی پر كنید و در تابه مناسبی بچینید. اینك دایرهای از سر گوجهفرنگیها بردارید، داخلشان را خالی كنید و اندكی نمك بپاشید.
اكنون داخل گوجهفرنگیها را نیز با مخلوط گردو پر كنید و دایره جدا كرده از گوجهفرنگی را سر جایش بگذارید، سپس گوجهفرنگیها را هم كنار بادمجانها بچینید. اندكی آب در تابه بریزید و بادمجان گوده را بپزید تا بادمجان و گوجهفرنگی قدری نرم شود.