Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 خرداد 1403 - 00:01

5
اردیبهشت
چاپاتی عدس و اسفناج

چاپاتی عدس و اسفناج

روش تهیه چاپاتی عدس و اسفناج

لیلا آیاتی صفت

 

 

 

مواد لازم برای 8 عدد

آرد سفید                                      225 گرم

آرد نان                                         80 گرم

نمك                                            یك‌دوم قاشق چایخوری

روغن مایع                                    1 قاشق سوپخوری

آب ولرم                                      حدود 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

مواد لازم میانی

روغن مایع                                   1 قاشق سوپخوری

پیاز خردكرده                               1 عدد متوسط (150 گرم)

سیر له كرده                              2 حبه

زیره آسیاب‌كرده                          1 قاشق چایخوری

ادویه گرام ماسالا                       1 قاشق چایخوری

پودر خردل                                1 قاشق سوپخوری

زردچوبه                                   یك‌دوم قاشق چایخوری

دال عدس (عدس قرمز)              100 گرم (یك‌دوم پیمانه)

آب مرغ                                  500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

اسفناج رشته‌ای خردكرده           250 گرم

روش تهیه چاپاتی عدس و اسفناج

هر دو آرد و نمك را در كاسه بزرگی الك كنید و روغن را به آن بیفزائید. آن‌گاه آب را كم‌كم بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده 10 دقیقه ورز دهید و در كاسه چربكرده بگذارید. رویش را بپوشانید و 1 ساعت در دمای محیط نگه دارید.

حالا خمیر را به 16 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به قطر تقریبی 14 سانتیمتر باز كنید. مابین لایه‌های خمیر نایلون بگذارید تا به هم نچسبند و آنها را روی هم بچینید. اكنون روی 8 دایره خمیر را با مواد میانی بپوشانید به گونه‌ای كه از اطراف خمیر حدود 1 سانتیمتر خالی بماند.

لبه‌های خمیر را با آب مرطوب كنید و با باقیمانده دایره‌های خمیر روی مواد میانی را بپوشانید و لبه‌های دو خمیر را خوب به هم بچسبانید. حالا گریل برقی یا تابه چدنی را گرم كنید و چاپاتی‌های پر كرده را یكی‌یكی روی گریل بگذارید تا بپزد و برشته و طلائی رنگ شود. اینك چاپاتی را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید و گرم میل كنید.

روش تهیه مایه میانی: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شوند. سپس ادویه‌ها را بیفزائید و مخلوط كنید تا عطرشان بلند شود.

آن‌گاه عدس شسته و آبرفته را همراه با آب مرغ به آن اضافه كنید و بدون گذاشتن در تابه، عدس را به مدت تقریبی 20 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و آبش كشیده شود، حالا اسفناج را بیفزائید و مخلوط كنید و همینكه این مایه خنك شد، آن را مصرف نمائید.

 

برچسب ها: چاپاتی، روش تهیه چاپاتی، آموزش چاپاتی، مواد لازم چاپاتی، چاپاتی عدس، چاپاتی با اسفناج تعداد بازديد: 502 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز