اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6 -8 نفر
برنج 600 گرم
روغن یا كره 150 گرم
گوشت مغز ران قیمهای خرد كرده 350 گرم
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
كنسرو گوجهفرنگی پوره كرده 1 قوطی 500 گرمی
سیبزمینی خلالی خرد كرده 250 گرم
زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه اسلامبولی پلو
برنج را از شب قبل یا از 4 ساعت پیش بخیسانید. نیمی از روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. گوشت را بیفزائید و تفت دهید. آنگاه نمك، فلفل، زردچوبه و گوجهفرنگی را بیفزائید، در تابه را بگذارید و صبر كنید گوشت بپزد. سپس برنج، خلال سیبزمینی، زعفران و750 میلیلیتر آب به آن بیفزائید و بگذارید آبش كشیده شود.
حالا كته را به مدت 30 دقیقه دم كنید و باقیماندهی روغن را بیفزائید. اكنون اسلامبولی پلو را برای پذیرائی در دیس بكشید.
روزه داران بخوانند
دو هفته مانده به ماه رمضان به افراد سیگاری و یا كسانی كه عادت به نوشیدن پی در پی چای، قهوه یا نوشابه دارند توصیه میشود به تدریج از میزان كشیدن سیگار و نوشیدن چای، قهوه یا نوشابهی خود بكاهند و هر روز با فاصلهگذاری بیشتر بین دفعات تكرار، مصرف خود را كاهش داده و تحمل خود را افزایش دهند تا در ماهی كه پیش رو دارند، به سردرد و افت قندخون ناشی از عكسالعمل بدن در قبال قطع ناگهانی موارد فوق مبتلا نگردند.