Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 17:51

13
شهریور
اسلامبولی پلو

اسلامبولی پلو

برنج را از شب قبل یا از 4 ساعت پیش بخیسانید. نیمی از روغن را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. گوشت را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه نمك، فلفل‌، زردچوبه و گوجه‌فرنگی را بیفزائید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 6 -8 نفر

 برنج                                             600 گرم

روغن یا كره                                   150 گرم

گوشت مغز ران قیمه‌ای خرد كرده     350 گرم

نمك، فلفل و زردچوبه                    به میزان لازم

كنسرو گوجه‌فرنگی پوره كرده          1 قوطی 500 گرمی

سیب‌زمینی خلالی خرد كرده          250 گرم

زعفران حلكرده                             2 قاشق سوپخوری

 روش تهیه اسلامبولی پلو

برنج را از شب قبل یا از 4 ساعت پیش بخیسانید. نیمی از روغن را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. گوشت را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه نمك، فلفل‌، زردچوبه و گوجه‌فرنگی را بیفزائید، در تابه را بگذارید و صبر كنید گوشت بپزد. سپس برنج، خلال سیب‌زمینی، زعفران و750 میلی‌لیتر آب به آن بیفزائید و بگذارید آبش كشیده شود.

حالا كته را به مدت 30 دقیقه دم كنید و باقیمانده‌ی روغن را بیفزائید. اكنون اسلامبولی پلو را برای پذیرائی در دیس بكشید.

روزه داران بخوانند

دو هفته مانده به ماه رمضان به افراد سیگاری و یا كسانی كه عادت به نوشیدن پی در پی چای، قهوه یا نوشابه دارند توصیه می‌شود به تدریج از میزان كشیدن سیگار و نوشیدن چای، قهوه یا نوشابه‌ی خود بكاهند و هر روز با فاصله‌گذاری بیشتر بین دفعات تكرار، مصرف خود را كاهش داده و تحمل خود را افزایش دهند تا در ماهی كه پیش رو دارند، به سردرد و افت قندخون ناشی از عكس‌العمل بدن در قبال قطع ناگهانی موارد فوق مبتلا نگردند.

 

برچسب ها: آشپزی با پلو، روش تهیه اسلامبولی پلو، تهیه اسلامبولی پلو، اسلامبولی پلو، آموزش اسلامبولی پلو، مواد اسلامبولی پلو تعداد بازديد: 923 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز