اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
راسته گوساله با استخوان 1 كیلوگرم
ماست 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری
ادویه تندوری 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه دیپ گشنیز
ماست چكیده 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
خیار خرد كرده 2 عدد
فیله گوجهفرنگی 260 گرم
پودر سیر یكچهارم قاشق چایخوری
پودر زیره یكدوم قاشق چایخوری
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
گشنیز خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه شیشلیك ادویهای با دیپ گشنیز
راسته را به قطعات درشت خرد كنید و همراه با ماست، پوست لیمو و ادویه تندوری در كاسه بزرگی بریزید. رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید. آنگاه راسته را روی توری كبابپز یا منقل كباب كنید. حالا شیشلیك را برای پذیرائی همراه با دیپ در ظرف مناسبی قرار دهید.
روش تهیه دیپ گشنیز: ماست، خیار، گوجهفرنگی، پودر سیر، پودر زیره، آبلیمو و گشنیز را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
یادآوری: ادویه تندروی مخلوطی از: پودر زیره، پودرتخم گشنیز، پودر فلفل قرمز، پودر هل، پودر میخك، زردچوبه، نمك و پودر فلفل سیاه است.