Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 23 اردیبهشت 1403 - 08:50

21
شهریور
شیشلیك ادویه‌ای با دیپ گشنیز

شیشلیك ادویه‌ای با دیپ گشنیز

راسته را به قطعات درشت خرد كنید و همراه با ماست، پوست لیمو و ادویه تندوری در كاسه بزرگی بریزید. رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

اعظم گلزارمنش

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

راسته گوساله با استخوان          1 كیلوگرم

ماست                                     60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

پوست لیموی رنده كرده              1 قاشق چایخوری

ادویه تندوری                            1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه دیپ گشنیز

ماست چكیده                          250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

خیار خرد كرده                         2 عدد

فیله گوجه‌فرنگی                    260 گرم

پودر سیر                              یك‌چهارم قاشق چایخوری

پودر زیره                               یك‌دوم قاشق چایخوری

آبلیمو                                   1 قاشق سوپخوری

گشنیز خرد كرده                    1 قاشق سوپخوری

 روش تهیه شیشلیك ادویه‌ای با دیپ گشنیز

راسته را به قطعات درشت خرد كنید و همراه با ماست، پوست لیمو و ادویه تندوری در كاسه بزرگی بریزید. رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید. آن‌گاه راسته را روی توری كباب‌پز یا منقل كباب كنید. حالا شیشلیك را برای پذیرائی همراه با دیپ در ظرف مناسبی قرار دهید.

روش تهیه دیپ گشنیز: ماست، خیار، گوجه‌فرنگی، پودر سیر، پودر زیره، آبلیمو و گشنیز را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

یادآوری: ادویه تندروی مخلوطی از: پودر زیره، پودرتخم گشنیز، پودر فلفل قرمز، پودر هل، پودر میخك، زردچوبه، نمك و پودر فلفل سیاه است.

 

برچسب ها: شیشلیك ادویه‌ای، شیشلیک دیپ گشنیز، شیشلیک، آموزش شیشلیک، مواد لازم شیشلیک، تهیه شیشلیک، روش تهیه شیشلیک تعداد بازديد: 642 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز