Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 04:47

11
مهر
پلو بندری

پلو بندری

4 قاشق از روغن را در تابه مناسبی بریزید. و سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه سبزی را بیفزائید و تفت دهید. حالا فیله گوجه‌فرنگی‌ها را نیز اضافه كنید.

ایران كوهستانی

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

روغن مایع                150 میلی‌لیتر

سیر له‌كرده              4 حبه

پیاز ریز خردكرده        1 عدد

سبزی معطر*          300 گرم

گوجه‌فرنگی            2 عدد

ماهی حلوا             500 گرم

نمك                      1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز             یك‌دوم قاشق چایخوری

ادویه كاری            1 قاشق چایخوری

برنج                    750 گرم

زعفران حلكرده      به میزان لازم

*(ترخون، گشنیز، شوید و پیازچه)

روش تهیه پلو بندری

4 قاشق از روغن را در تابه مناسبی بریزید. و سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه سبزی را بیفزائید و تفت دهید. حالا فیله گوجه‌فرنگی‌ها را نیز اضافه كنید. ماهی را خرد كنید و با نمك و فلفل و ادویه مخلوط كنید. سپس آن را سرخ نمائید.

اكنون برنج را بپزید و آبكش كنید و با مخلوط فراهم كرده و ماهی لابه‌لای هم در قابلمه بریزید. باقیمانده روغن و زعفران را بیفزائید و به مدت 30 دقیقه، پلو را دم كنید.

 

برچسب ها: پلو، آشپزی با پلو، روش تهیه پلو بندری، پلو بندری، تهیه پلو بندری، آموزش پلو بندری، مواد لازم پلو بندری تعداد بازديد: 609 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز