ایران كوهستانی
مواد لازم برای 6 نفر
روغن مایع 150 میلیلیتر
سیر لهكرده 4 حبه
پیاز ریز خردكرده 1 عدد
سبزی معطر* 300 گرم
گوجهفرنگی 2 عدد
ماهی حلوا 500 گرم
نمك 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز یكدوم قاشق چایخوری
ادویه كاری 1 قاشق چایخوری
برنج 750 گرم
زعفران حلكرده به میزان لازم
*(ترخون، گشنیز، شوید و پیازچه)
روش تهیه پلو بندری
4 قاشق از روغن را در تابه مناسبی بریزید. و سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید. آنگاه سبزی را بیفزائید و تفت دهید. حالا فیله گوجهفرنگیها را نیز اضافه كنید. ماهی را خرد كنید و با نمك و فلفل و ادویه مخلوط كنید. سپس آن را سرخ نمائید.
اكنون برنج را بپزید و آبكش كنید و با مخلوط فراهم كرده و ماهی لابهلای هم در قابلمه بریزید. باقیمانده روغن و زعفران را بیفزائید و به مدت 30 دقیقه، پلو را دم كنید.