Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 12:05

11
مهر
قلیه ماهی هوور

قلیه ماهی هوور

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه سبزی را بیفزائید و تفت دهید. سپس تمرهندی را همراه با 2 پیمانه آب گرم در كاسه مناسبی بریزید.

ایران كوهستانی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

روغن مایع              100 میلی‌لیتر

سیر خردكرده         4 حبه

پیاز ریز خردكرده     1 عدد

شنبلیله و گشنیز خرد كرده 500 گرم

تمرهندی             100 گرم

ماهی هوور         300 گرم

آرد                    50 گرم

زردچوبه            1 قاشق چایخوری

نمك                 1 قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز  یك‌هشتم قاشق چایخوری

 روش تهیه قلیه ماهی هوور

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه سبزی را بیفزائید و تفت دهید. سپس تمرهندی را همراه با 2 پیمانه آب گرم در كاسه مناسبی بریزید و خوب هم بزنید تا هسته‌های آن جدا شود و بعد آن را صاف كنید. حال عصاره تمرهندی را به سبزی بیفزائید و روی حرارت ملایم بپزید تا قلیه جا بیفتد.

اكنون ماهی را تكه‌تكه كنید و در مخلوط آرد، زردچوبه، نمك و فلفل بغلتانید و در روغن سرخ كنید. آن‌گاه ماهی سرخكرده را به قلیه بیفزائید و 15-20 دقیقه دیگر خورش را بپزید تا ماهی نیز مزه‌دار شود. اینك قلیه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با برنج میل كنید.

یادآوری1: میزان شنبلیله باید یك سوم میزان گشنیز باشد.

یادآوری2: در این دستور از ماهی سنگسر نیز می‌توانید استفاده كنید.

 

برچسب ها: ماهی، آشپزی با ماهی، تهیه قلیه ماهی، قلیه ماهی هوور، مواد لازم قلیه ماهی، قلیه ماهی، آموزش قلیه ماهی تعداد بازديد: 1523 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز