Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 01:46

25
مهر
دامپلینگ گوشت و نودل

دامپلینگ گوشت و نودل

گوشت، پیاز، سیر، زنجفیل، خرده‌نان، سس سویا، تخم‌‌مرغ، گشنیز، قارچ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و قدری ورز دهید تا چسبنده شود. آن‌گاه هر بار به اندازه‌ یك گردو از این مایه بردارید و به شكل توپ درآورید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای6-8 نفر

گوشت چرخكرده           500 گرم

پیاز رنده كرده                2 عدد متوسط

سیر له كرده                 2 حبه

زنجفیل رنده كرده          2 قاشق چایخوری

خرده نان                     1 پیمانه

سس سویا                  2 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ همزده             2عدد

گشنیز خرد كرده           2 قاشق سوپخوری

قارچ ریز خرد كرده          4 عدد

نمك و فلفل                 به میزان لازم

پودر سوخاری              به میزان لازم

نودل                          500 گرم

اسفناج                      200 گرم

سس فلفل تند           یك‌چهارم پیمانه

 روش تهیه دامپلینگ گوشت و نودل

گوشت، پیاز، سیر، زنجفیل، خرده‌نان، سس سویا، تخم‌‌مرغ، گشنیز، قارچ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و قدری ورز دهید تا چسبنده شود. آن‌گاه هر بار به اندازه‌ یك گردو از این مایه بردارید و به شكل توپ درآورید و در پودر سوخاری بغلتانیدو آنها را در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

حالا نودل را به مدت 5 دقیقه در آب جوش بپزید و بعد در صافی بریزید و بگذارید خنك شود. اكنون نودل را مانند شكل، دور توپ‌های فراهم كرده بپیچید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، بخارپز كنید. اكنون برگهای اسفناج را 1 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا نرم شود و آنها را در ظرف مناسب پذیرائی قرار دهید، دامپلینگ‌ها را رویش بچینید و همراه با سس میل كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با گوشت، روش تهیه دامپلینگ، دامپلینگ گوشت، دامپلینگ با نودل، تهیه دامپلینگ نودل، مواد لازم دامپلینگ، آموزش دامپلینگ تعداد بازديد: 1611 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز