اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای6-8 نفر
گوشت چرخكرده 500 گرم
پیاز رنده كرده 2 عدد متوسط
سیر له كرده 2 حبه
زنجفیل رنده كرده 2 قاشق چایخوری
خرده نان 1 پیمانه
سس سویا 2 قاشق سوپخوری
تخممرغ همزده 2عدد
گشنیز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
قارچ ریز خرد كرده 4 عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
پودر سوخاری به میزان لازم
نودل 500 گرم
اسفناج 200 گرم
سس فلفل تند یكچهارم پیمانه
روش تهیه دامپلینگ گوشت و نودل
گوشت، پیاز، سیر، زنجفیل، خردهنان، سس سویا، تخممرغ، گشنیز، قارچ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و قدری ورز دهید تا چسبنده شود. آنگاه هر بار به اندازه یك گردو از این مایه بردارید و به شكل توپ درآورید و در پودر سوخاری بغلتانیدو آنها را در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
حالا نودل را به مدت 5 دقیقه در آب جوش بپزید و بعد در صافی بریزید و بگذارید خنك شود. اكنون نودل را مانند شكل، دور توپهای فراهم كرده بپیچید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، بخارپز كنید. اكنون برگهای اسفناج را 1 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا نرم شود و آنها را در ظرف مناسب پذیرائی قرار دهید، دامپلینگها را رویش بچینید و همراه با سس میل كنید.