Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 09:18

8
آبان
پاته برنج و جگر مرغ

پاته برنج و جگر مرغ

ابتدا در تابه مناسبی روغن بریزید، جگر و آویشن را اضافه كنید و با حرارت ملایم تفت دهید. آن‌گاه سركه سیب را بیفزائید و به مدت 1 دقیقه مواد را مخلوط كنید تا جگر، نرم شود.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 8 نفر

روغن زیتون                      1 قاشق سوپخوری

جگر مرغ خردكرده             300 گرم

آویشن                           1 قاشق چایخوری

سركه سیب                   2 قاشق سوپخوری

كره                              ‌ 45 گرم

پیاز خردكرده                   1 عدد

برنج                              1/5 پیمانه

قرص عصاره مرغ              3 عدد

آب                                3 پیمانه

تخم‌مرغ همزده               3 عدد

پنیر پارمسان رنده كرده    1 پیمانه

جعفری خردكرده             یك‌چهارم پیمانه

روغن برای سرخ‌كردن      به میزان لازم

مخلوط سبزی‌های تفت داده

بادمجان حلقه‌حلقه‌كرده  500 گرم

نمك دانه‌درشت             به میزان لازم

پیاز خردكرده                 1 عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز خلالی خردكرده 1 عدد

 روش تهیه پاته برنج و جگر مرغ

ابتدا در تابه مناسبی روغن بریزید، جگر و آویشن را اضافه كنید و با حرارت ملایم تفت دهید. آن‌گاه سركه سیب را بیفزائید و به مدت 1 دقیقه مواد را مخلوط كنید تا جگر، نرم شود. كره را در ظرف مناسبی آب كنید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود.

حالا برنج، قرص عصاره و آب را بیفزائید و مخلوط نمائید و صبر كنید تا آب برنج كشیده شود. اكنون برنج را از روی حرارت بردارید. اینك مخلوط جگر، برنج و تخم‌مرغ را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و آن را نرم كنید. پنیر و جعفری را بیفزائید، حالا مواد فراهم‌شده را در یخچال بگذارید تا خنك شود.

پس آن را به 16 قسمت تقسیم كنید و هر قسمت را در دست به شكل شامی درآورید، در سینی بچینید و مجدداً 1 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس در روغن داغ سرخ كنید. اكنون سبزی‌های سرخكرده را در ظرف مناسبی بریزید و پاته‌ها را رویش بچینید.

روش آماده‌سازی سبزی‌ها: ابتدا بادمجان‌ها را نمك بزنید. حالا در تابه‌ قدری روغن بریزید و حلقه‌های بادمجان را در آن تفت دهید. در باقیمانده روغن؛ پیاز و فلفل را تفت دهید تا نرم شود.

 

برچسب ها: آشپزی با مرغ، جگر مرغ، آموزش پاته، روش تهیه پاته برنج، پاته با جگر مرغ، مواد لازم پاته برنج، پاته، پاته برنج، پاته جگر مرغ تعداد بازديد: 722 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز