اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 8 نفر
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
جگر مرغ خردكرده 300 گرم
آویشن 1 قاشق چایخوری
سركه سیب 2 قاشق سوپخوری
كره 45 گرم
پیاز خردكرده 1 عدد
برنج 1/5 پیمانه
قرص عصاره مرغ 3 عدد
آب 3 پیمانه
تخممرغ همزده 3 عدد
پنیر پارمسان رنده كرده 1 پیمانه
جعفری خردكرده یكچهارم پیمانه
روغن برای سرخكردن به میزان لازم
مخلوط سبزیهای تفت داده
بادمجان حلقهحلقهكرده 500 گرم
نمك دانهدرشت به میزان لازم
پیاز خردكرده 1 عدد
فلفل دلمهای قرمز خلالی خردكرده 1 عدد
روش تهیه پاته برنج و جگر مرغ
ابتدا در تابه مناسبی روغن بریزید، جگر و آویشن را اضافه كنید و با حرارت ملایم تفت دهید. آنگاه سركه سیب را بیفزائید و به مدت 1 دقیقه مواد را مخلوط كنید تا جگر، نرم شود. كره را در ظرف مناسبی آب كنید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود.
حالا برنج، قرص عصاره و آب را بیفزائید و مخلوط نمائید و صبر كنید تا آب برنج كشیده شود. اكنون برنج را از روی حرارت بردارید. اینك مخلوط جگر، برنج و تخممرغ را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و آن را نرم كنید. پنیر و جعفری را بیفزائید، حالا مواد فراهمشده را در یخچال بگذارید تا خنك شود.
پس آن را به 16 قسمت تقسیم كنید و هر قسمت را در دست به شكل شامی درآورید، در سینی بچینید و مجدداً 1 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس در روغن داغ سرخ كنید. اكنون سبزیهای سرخكرده را در ظرف مناسبی بریزید و پاتهها را رویش بچینید.
روش آمادهسازی سبزیها: ابتدا بادمجانها را نمك بزنید. حالا در تابه قدری روغن بریزید و حلقههای بادمجان را در آن تفت دهید. در باقیمانده روغن؛ پیاز و فلفل را تفت دهید تا نرم شود.