Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 12:03

19
آبان
ساندویچ مرغ و ترخون

ساندویچ مرغ و ترخون

سس مایونز و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه فیله مرغ، ساقه كرفس، پیاز قرمز و ترخون را به سس بیفزائید و قدری هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شود.

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم برای 3 نفر

سس مایونز                        2 قاشق سوپخوری

خامه صبحانه                      2 قاشق سوپخوری

فیله مرغ پخته و خرد كرده    1 عدد

ساقه كرفس خرد كرده         1عدد

پیاز قرمز خرد كرده              نصف 1 عدد

ترخون ریز خرد كرده           1 قاشق سوپخوری

نان تست                        6 قطعه

كره نرم                           40 گرم

 

روش تهیه ساندویچ مرغ و ترخون

سس مایونز و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه فیله مرغ، ساقه كرفس، پیاز قرمز و ترخون را به سس بیفزائید و قدری هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شود.

حالا نانهای تست را با برشگری به قطر 5 سانتیمتر، قالب بزنید، یك طرف نان‌ها كره بمالید و قدری از مایه فراهم كرده، رویش بمالید.

سپس تكه دیگری نان روی آن قرار دهید و كمی بفشارید تا دو لایه نان خوب به هم بچسبد. اكنون ساندویچ‌ها را روی كاغذ روغنی بگذارید و مانند تصویر بیارائید.

 

 

برچسب ها: آشپزی با مرغ، ساندویچ مرغ، مواد لازم ساندویچ مرغ، روش تهیه ساندویچ مرغ، ساندویچ با مرغ، ساندویچ مرغ و ترخون، آموزش ساندویچ مرغ تعداد بازديد: 739 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز