فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
فیله مرغ 200 گرم
نان تست 8 برش
كره 30 گرم
گوجه فرنگی حلقه كرده 1 عدد
خیارشور حلقه كرده 3-4 عدد
كیپر خرد كرده 3 قاشق سوپخوری
پنیر ورقهای 4 ورق
سس گوجه فرنگی به میزان لازم
روش تهیه اسنك مرغ
فیلههای مرغ را بین دو نایلون قرار دهید و با بیفتك كوب بكوبید تا صاف و نازك شود. آنگاه فیلهها را برشته كنید و كنار بگذارید. حالا روی نانهای تست قدری كره بمالید و به ترتیب فیله مرغ، گوجهفرنگی، خیارشور، كیپر و پنیر ورقهای را روی نانها بگذارید.
اكنون یك برش نان دیگر، روی مواد قرار دهید و ساندویچهای فراهم كرده را در دستگاه ساندویچساز بگذارید تا نان برشته شود. اینك ساندویچها را در دیس مناسبی بچینید، قدری سس رویشان بریزید و میل كنید.