Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 23:07

19
آبان
اسنك مرغ

اسنك مرغ

فیله‌های مرغ را بین دو نایلون قرار دهید و با بیفتك كوب بكوبید تا صاف و نازك شود. آن‌گاه فیله‌ها را برشته كنید و كنار بگذارید.

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

فیله مرغ                    200 گرم

نان تست                   8 برش

كره                          30 گرم

گوجه فرنگی حلقه كرده 1 عدد

خیارشور حلقه كرده      3-4 عدد

كیپر خرد كرده              3 قاشق سوپخوری

پنیر ورقه‌ای                 4 ورق

سس گوجه فرنگی       به میزان لازم

 

روش تهیه اسنك مرغ

فیله‌های مرغ را بین دو نایلون قرار دهید و با بیفتك كوب بكوبید تا صاف و نازك شود. آن‌گاه فیله‌ها را برشته كنید و كنار بگذارید. حالا روی نان‌های تست قدری كره بمالید و به ترتیب فیله مرغ، گوجه‌فرنگی، خیارشور، كیپر و پنیر ورقه‌ای را روی نانها بگذارید.

اكنون یك برش نان دیگر، روی مواد قرار دهید و ساندویچ‌های فراهم كرده را در دستگاه ساندویچ‌ساز بگذارید تا نان برشته شود. اینك ساندویچ‌ها را در دیس مناسبی بچینید، قدری سس رویشان بریزید و میل كنید.

 

برچسب ها: مرغ، روش تهیه اسنک مرغ، تهیه اسنک مرغ، اسنک مرغ، اسنک، آموزش اسنک مرغ، مواد لازم اسنک، آموزش اسنک تعداد بازديد: 1129 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز