Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1404 - 04:37

27
دی
كوكوی سیب‌زمینی با مرغ و سس خردل

كوكوی سیب‌زمینی با مرغ و سس خردل

روش تهیه كوكوی سیب‌زمینی با مرغ و سس خردل

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم كوكوی سیب‌زمینی با مرغ و سس خردل

برای 4 نفر

روغن مایع                                            1قاشق سوپخوری

سیر له‌كرده                                          1 حبه

فیله‌ مرغ                                             4 عدد

آب مرغ                                               180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

ریحان تازه و خردكرده                             1 قاشق سوپخوری

خردل                                                 2 قاشق چایخوری

خامه                                                 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

پیازچه‌ خردكرده                                   3 ساقه

آرد ذرت                                            1 قاشق چایخوری

آب                                                  2 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه‌ كوكوی سیب‌زمینی

سیب‌زمینی پوست گرفته و رنده‌كرده     600 گرم ( 2 عدد درشت)

تخم‌مرغ همزده                                  1 عدد

آرد                                                  1 قاشق سوپخوری

جعفری تازه و خردكرده                        1 قاشق سوپخوری

فلفل                                              یك‌دوم قاشق چایخوری

روغن مایع مخصوص سرخ‌كردنی          5 قاشق سوپخوری

روش تهیه كوكوی سیب‌زمینی با مرغ و سس خردل

ابتدا در تابه‌ مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه سیر و مرغ را در آن تفت دهید. سپس، آب مرغ، ریحان و خردل را اضافه كنید، در تابه را بگذارید و به مدت 15 دقیقه بپزید. حالا خامه، پیازچه، مخلوط آرد ذرت و آب را بیفزائید، هم بزنید و صبر كنید تا بجوشد و غلیظ شود. اینك برای پذیرائی، مرغ و كوكوی سیب‌زمینی را در ظرف مناسبی بكشید.

روش تهیه‌ كوكوی سیب‌زمینی: سیب‌زمینی‌ را همراه با تخم‌مرغ، آرد، جعفری و فلفل، در كاسه‌ مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید. سپس، یك‌چهارم از مایه را بردارید و در روغن داغ پهن كنید و رویش را صاف نمائید. حالا، صبر كنید تا كوكو بپزد و طلائی رنگ شود. سپس آن را برگردانید و طرف دیگرش را نیز سرخ كنید. اكنون، كوكو را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغنش گرفته شود. به همین ترتیب، باقیمانده‌ مایه‌ كوكوی سیب‌زمینی را سرخ كنید.

 

برچسب ها: روش تهیه كوكوی سیب‌زمینی با مرغ و سس خردل، مواد لازم براي كوكوي سيب زميني، كوكوي سيب زميني با مرغ و سس خردل، مواد لازم كوكوی سیب‌زمینی با مرغ و سس خردل، نحوه آماده كردن كوكوي سيب زميني تعداد بازديد: 746 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز