اعظم گلزارمنش
مواد لازم كوكوی سیبزمینی با مرغ و سس خردل
برای 4 نفر
روغن مایع 1قاشق سوپخوری
سیر لهكرده 1 حبه
فیله مرغ 4 عدد
آب مرغ 180 میلیلیتر (سهچهارم پیمانه)
ریحان تازه و خردكرده 1 قاشق سوپخوری
خردل 2 قاشق چایخوری
خامه 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
پیازچه خردكرده 3 ساقه
آرد ذرت 1 قاشق چایخوری
آب 2 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه كوكوی سیبزمینی
سیبزمینی پوست گرفته و رندهكرده 600 گرم ( 2 عدد درشت)
تخممرغ همزده 1 عدد
آرد 1 قاشق سوپخوری
جعفری تازه و خردكرده 1 قاشق سوپخوری
فلفل یكدوم قاشق چایخوری
روغن مایع مخصوص سرخكردنی 5 قاشق سوپخوری
روش تهیه كوكوی سیبزمینی با مرغ و سس خردل
ابتدا در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه سیر و مرغ را در آن تفت دهید. سپس، آب مرغ، ریحان و خردل را اضافه كنید، در تابه را بگذارید و به مدت 15 دقیقه بپزید. حالا خامه، پیازچه، مخلوط آرد ذرت و آب را بیفزائید، هم بزنید و صبر كنید تا بجوشد و غلیظ شود. اینك برای پذیرائی، مرغ و كوكوی سیبزمینی را در ظرف مناسبی بكشید.
روش تهیه كوكوی سیبزمینی: سیبزمینی را همراه با تخممرغ، آرد، جعفری و فلفل، در كاسه مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید. سپس، یكچهارم از مایه را بردارید و در روغن داغ پهن كنید و رویش را صاف نمائید. حالا، صبر كنید تا كوكو بپزد و طلائی رنگ شود. سپس آن را برگردانید و طرف دیگرش را نیز سرخ كنید. اكنون، كوكو را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغنش گرفته شود. به همین ترتیب، باقیمانده مایه كوكوی سیبزمینی را سرخ كنید.