پوراندخت نمیرانیان
مواد لازم برای 1/200 گرم
گوجهفرنگی خردكرده 8 عدد
پیاز سفید خردكرده 1 عدد درشت
سیر لهكرده 4 حبه
زنجفیل رندهكرده 2 قاشق سوپخوری
آناناس خردكرده 300 گرم
كشمش 100 گرم
سركه سیب 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
شكر 200 گرم
فلفل قرمز سرخكرده 5 عدد
آبلیموی تازه 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
نمك 1 قاشق سوپخوری
چوب دارچین 2 تكه كوچك
میخك 6 عدد
پودر فلفل قرمز 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه
گوجهفرنگی، پیاز، سیر، زنجفیل و آناناس را در قابلمه بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت20دقیقه، بجوشانید. آنگاه كشمش، سركه، شكر و فلفل قرمز سرخكرده را بیفزائید و به مدت 1 ساعت بجوشانید. سپس آبلیمو، نمك، چوبدارچین، میخك و پودر فلفل قرمز را اضافه كنید و 10 دقیقه دیگر بجوشانید. همینكه چاتنی خنك شد، آن را در شیشه استریل كرده، بریزید و در یخچال نگهدارید.
یادآوری: برای تهیه فلفل قرمز سرخكرده، فلفل قرمز تند و خشك را درون آسیاب بریزید و خرد كنید و با 1 قاشق روغن مایع تفت دهید. سپس روی كاغذ هولهای آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیاش گرفته شود.