Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 آذر 1403 - 03:15

16
آذر
چاتنی گوجه‌فرنگی و آناناس

چاتنی گوجه‌فرنگی و آناناس

گوجه‌فرنگی، پیاز، سیر، زنجفیل و آناناس را در قابلمه بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت20دقیقه، بجوشانید.

پوراندخت نمیرانیان

 

 

مواد لازم برای 1/200 گرم

گوجه‌فرنگی خردكرده          8 عدد

پیاز سفید خردكرده            1 عدد درشت

سیر له‌كرده                      4 حبه

زنجفیل رنده‌كرده               2 قاشق سوپخوری

آناناس خردكرده                300 گرم

كشمش                         100 گرم

سركه سیب                   500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

شكر                             200 گرم

فلفل قرمز سرخكرده      5 عدد

آبلیموی تازه                 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

نمك                            1 قاشق سوپخوری

چوب دارچین                2 تكه كوچك

میخك                         6 عدد

پودر فلفل قرمز            1 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

گوجه‌فرنگی، پیاز، سیر، زنجفیل و آناناس را در قابلمه بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت20دقیقه، بجوشانید. آن‌گاه كشمش، سركه، شكر و فلفل قرمز سرخكرده را بیفزائید و به مدت 1 ساعت بجوشانید. سپس آبلیمو، نمك، چوب‌دارچین، میخك و پودر فلفل قرمز را اضافه كنید و 10 دقیقه دیگر بجوشانید. همینكه چاتنی خنك شد، آن را در شیشه استریل كرده، بریزید و در یخچال نگه‌دارید.

یادآوری: برای تهیه فلفل قرمز سرخكرده، فلفل قرمز تند و خشك را درون آسیاب بریزید و خرد كنید و با 1 قاشق روغن مایع تفت دهید. سپس روی كاغذ هوله‌ای آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود.

 

برچسب ها: مواد لازم چاتنی، تهیه چاتنی، چاتنی گوجه فرنگی، چاتنی آناناس، روش تهیه چاتنی گوجه فرنگی، چاتنی با گوجه فرنگی، چاتنی با آناناس تعداد بازديد: 675 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز