ايران كوهستانی
مواد لازم برای 4 نفر
آرد ذرت يكچهارم پيمانه
پودر پنج ادويه 1 قاشق چايخوری
تخممرغ همزده 2 عدد
سس سويا 2 قاشق چايخوری
فيله ماهي شير 500 گرم
كره 40 گرم
ترهفرنگي خردكرده 1 عدد
قارچ ورقهای خردكرده 6 عدد
زنجفيل رنده كرده 2 قاشق چايخوری
روغن كنجد 2 قاشق چايخوری
گشنيز خردكرده 1 قاشق سوپخوری
روغن برای سرخ كردن به ميزان لازم
نودل 250 گرم
پيازچه خردكرده 2 ساقه
روش تهيه
آرد ذرت، ادويه، تخممرغ و سس سويا را در كاسهاي بريزيد و با هم مخلوط كنيد. آنگاه ماهی را به شكل مكعب های 2 سانتيمتری خرد كنيد و در مخلوط فراهم كرده بريزيد. روی كاسه را بپوشانيد و به مدت 1 ساعت در يخچال نگه داريد.
حالا كره را در تابهی مناسبی بريزيد و روی اجاق گرم كنيد. ترهفرنگی، قارچ و زنجفيل را بيفزائيد و قدری تفت دهيد تا ترهفرنگی نرم شود. سپس روغن كنجد و گشنيز را با آن مخلوط نمائيد. اكنون روغن را در تابه ديگری بريزيد و روی اجاق بگذاريد و تكههای ماهی را در آن سرخ كنيد.
اينك نودل را در كاسه بريزيد، آب داغ را به آن بيفزائيد و 5 دقيقه صبر كنيد تا نودل بپزد سپس آن را در صافی بريزيد. حالا نودل، مخلوط ترهفرنگی و ماهی را با هم مخلوط كنيد و برای پذيرائی در ظرف مناسبی بكشيد و رويش را با پيازچه بيارائيد.
يادآوری: پنج ادويه، يك ادويه چينی است كه شامل 2 قاشق چايخوری دانه فلفل سياه، 8 شاخه انيس (باديان ستارهای) خشك شده، يكدوم قاشق چايخوری پودر ميخك، 1 قاشق سوپخوری پودر دارچين و 1 قاشق سوپخوری پودر رازيانه است.