Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 مهر 1404 - 16:01

5
اسفند
خوراك بره و سبزی ها

خوراك بره و سبزی ها

ابتدا گوشت را به قطعات 2 سانتيمتری خرد كنيد. در تابه‌ی مناسبی روغن بريزيد و گوشت را در آن تفت دهيد تا رنگش قهوه‌ای شود. سپس گوشت را از روغن جدا كنيد. پياز و سير را در باقيمانده‌ی روغن تفت دهيد، تا پياز نرم شود. گوشت را اضافه كنيد.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 4 نفر
 

گوشت كتف گوسفند همراه با استخوان     250 گرم

روغن زيتون                                           2 قاشق سوپخوری

پياز چهار قاچ كرده                                  2 عدد

سير له كرده                                         2 حبه

چوپ دارچين                                         1 عدد

فلفل قرمز تند                                       1 عدد

نمك و فلفل                                          به ميزان لازم

قرص عصاره‌ی گوشت                             2 عدد

كنسرو نخود آبگوشتی                           400 گرم

هويج خردكرده                                       2 عدد

كدوسبز خردكرده                                   2 عدد

گوجه‌فرنگی خردكرده                              2 عدد

مواد لازم جهت آماده كردن بلغور گندم

بلغور ريز                                               2 پيمانه

آب‌جوش                                               5/1 پيمانه

كره                                                      180 گرم

سير له‌كرده                                          2 حبه

زيره‌                                                     2 قاشق چايخوری

تخم گشنيز كوبيده                                 2 قاشق سوپخوری

زعفران سائيده و حل كرده                       1 قاشق چايخوری 
 

روش تهيه

ابتدا گوشت را به قطعات 2 سانتيمتری خرد كنيد. در تابه‌ی مناسبی روغن بريزيد و گوشت را در آن تفت دهيد تا رنگش قهوه‌ای شود. سپس گوشت را از روغن جدا كنيد. پياز و سير را در باقيمانده‌ی روغن تفت دهيد، تا پياز نرم شود. گوشت را اضافه كنيد.

آن‌گاه ساقه‌ی دارچين، فلفل‌قرمز، نمك، فلفل، عصاره‌ی گوشت و به ميزان كافی آب را بيفزائيد. درِ ظرف را بگذاريد و صبر كنيد تا گوشت بپزد و آب آن كشيده شود. حالا در ظرف مناسب ديگری، نخود، هويج، كدو، گوجه‌فرنگی و قدری آب بريزيد و صبر كنيد تا سبزیها بپزند.

اينك سبزیها را با مواد فراهم شده مخلوط سازيد و ساقه‌ی دارچين و فلفل قرمز را از آن خارج كنيد و در كنار بلغور، آن را ميل نمائيد.

روش تهيه‌ی بلغور گندم: ابتدا بلغور را در آب جوش بخيسانيد. حالا كره را در ظرف مناسبی بريزيد روی حرارت آب كنيد. سير، زيره، تخم‌گشنيز و زعفران را در آن تفت دهيد. سپس بلغور را بيفزائيد و 2 دقيقه هم بزنيد تا كاملاً مخلوط شود. اينك مواد فراهم‌شده را داخل چهار قالب به گنجايش 250 ميلی ليتر - كه آن‌ها را چرب‌كرده‌ايد - بريزيد و خوب بفشاريد. اكنون در ظرف مناسبی، آن را برگردانيد.

 

برچسب ها: خوراك بره و سبزی ها، خوراك بره، طرز تهیه ی گوشت بره، خوراک هایی با گوشت، طرز تهیه خوراک بره و سبزیجات، طرز تهیه خوراک بره، مواد مورد نیاز خوراک بره تعداد بازديد: 585 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز