اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 -6 نفر
برنج 3 پيمانه
روغن به ميزان لازم
هويج خلالي خردكرده 500 گرم
گوشت چرخكرده 200 گرم
پياز رندهكرده يك عدد متوسط
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
كشمش پلوئي يك پيمانه
زعفران حلكرده يك چهارم پيمانه
روش تهيه
ابتدا، برنج را طبق دستورالعملهای گذشته آبكش كنيد. آنگاه در تابهی مناسبی، قدری روغن بريزيد، روی اجاق بگذاريد و هویج را در آن تفت دهید. حالا گوشت را با پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه مخلوط نمائيد، كوفتهریزههای كوچكی از آن تهيه كنيد و در روغن تفت دهيد.
كشمش را نيز در قدری روغن تفت دهيد. اينك تمام مواد را با هم مخلوط سازيد و نیمی از زعفران را به آن بيفزائيد. اكنون در قابلمهی مناسبی روغن بريزيد و برنج و مواد فراهم كرده را لايهلايه در قابلمه بريزيد. سپس روی آن، باقيمانده زعفران را بدهيد و برنج را دم كنيد. هنگامی كه برنج دم كشيد، روغن گرم كرده را رويش بريزيد و در ظرف دلخواه بكشيد.