مرضيه مرشدی
مواد لازم برای 4 نفر
ماش 2 پيمانه
روغن زيتون به ميزان لازم
پياز خردكرده 1 عدد
عدس قرمز 1 پيمانه
برنج قهوهای 1 قاشق سوپخوری
نمك، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم
كدوحلوایی مكعبی خردكرده 500 گرم
اسفناج خردكرده 500 گرم
برگهي زردآلو خيسانده 7 عدد
گوجهفرنگی خردكرده 2 عدد
روش تهيه
ابتدا ماش را بخيسانيد و بعد بپزيد. آنگاه در ظرف مناسبی، روغن بريزيد و روی اجاق بگذاريد. پياز را در آن بريزيد و تفت دهيد. سپس عدس، برنج خيسانده و به ميزان كافی آب بيفزائيد و صبر كنيد تا مواد بپزند.
حالا كدو حلوائی، اسفناج، برگه زردآلو و گوجهفرنگی را به سوپ اضافه كنيد و بگذاريد اين مواد نيز بپزند و سوپ جا بيفتد. اكنون ماش را هم بيفزائيد و پس از چند جوش سوپ را از روی حرارت برداريد و برای پذيرائی، در ظرف مناسبی بكشيد.