فاطمه درويش
مواد لازم برای 4 نفر
كره 50 گرم
سیر لهكرده 1 حبه
میگو 250 گرم
پودر پاپریكا 1 قاشق چایخوری
پیاز خردكرده 1 عدد
سیر لهكرده 2 حبه
پیازچهی خردكرده 6 ساقه
كرفس خردكرده 3 ساقه
نخود فرنگی 300 گرم
سیبزمینی خردكرده 1 عدد
آب مرغ 700 میلیلیتر (حدود 3 پیمانه)
نمك و فلفل به میزان لازم
پیازچه برای تزئین به میزان لازم
فلفل دلمهای قرمز برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه
ابتدا نیمی از كره را در تابهی مناسبی بریزید، سیر را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آنگاه میگو را اضافه كنید و به مدت 5 دقیقه، تفت دهید تا میگو بپزد. سپس پاپریكا را بیفزائید. حالا باقیماندهی كره را در تابهی دیگری بریزید، پیاز، سیر، پیازچه، كرفس و نخود فرنگی را، بیفزائید و كمی تفت دهید تا نرم و سبك شوند.
سپس سیبزمینی و آب مرغ را به مخلوط سبزی، اضافه كنید و با حرارت ملایم، به مدت نیم ساعت، بپزید. اینك مواد را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید و به میزان لازم نمك و فلفل به آن بیفزائید. اكنون سوپ را برای پذیرائی، در كاسهی مناسبی، بكشید و با میگو، پیازچه و فلفل دلمهای بیارائید.