ايران كوهستانی
مواد لازم برای 6-8 نفر
سبزی آش خردكرده* 1 كيلوگرم
عدس پخته 50 گرم
لوبيای پخته 50 گرم
پياز داغ و نعناع داغ به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
آرد الك كرده 375 گرم
* تره، شويد، جعفری، اسفناج و كمی گشنيز
روش تهيه
در قابلمهی مناسبی، آب بريزيد و روی اجاق بجوشانيد. آنگاه سبزی را بيفزائيد و 15دقيقه، بپزيد. اينك عدس و لوبيا را همراه با فلفل، پياز داغ و نعنا داغ به آش بيفزائيد و پس از 15 دقيقه، اُماج را اضافه كنيد و بگذاريد بپزد و آش، جا بيفتد.
اكنون آش را برای پذيرائی در كاسهی مناسبی بكشيد و رويش را به دلخواه بيارائيد.
يادآوری: براي تهيهی اُماج آرد و نمك را در كاسهی مناسبی بريزيد و به آرامی روی آن آب بپاشيد و با دست مخلوط كنيد تا به صورت خرده نان در آيد.