Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 مهر 1404 - 15:59

3
اسفند
آش اماج

آش اماج

در قابلمه‌ی مناسبی، آب بريزيد و روی اجاق بجوشانيد. آن‌گاه سبزی را بيفزائيد و 15دقيقه، بپزيد. اينك عدس و لوبيا را همراه با فلفل، پياز داغ و نعنا داغ به آش بيفزائيد و پس از 15 دقيقه، اُماج را اضافه كنيد و بگذاريد بپزد و آش، جا بيفتد.

ايران كوهستانی

 

مواد لازم برای 6-8 نفر
 

سبزی آش خردكرده*    1 كيلوگرم

عدس پخته                  50 گرم

لوبيای پخته                 50 گرم

پياز داغ و نعناع داغ       به ميزان لازم

نمك و فلفل                به ميزان لازم

آرد الك كرده                375 گرم

*‌ تره، شويد، جعفری، اسفناج و كمی گشنيز
 

روش تهيه

در قابلمه‌ی مناسبی، آب بريزيد و روی اجاق بجوشانيد. آن‌گاه سبزی را بيفزائيد و 15دقيقه، بپزيد. اينك عدس و لوبيا را همراه با فلفل، پياز داغ و نعنا داغ به آش بيفزائيد و پس از 15 دقيقه، اُماج را اضافه كنيد و بگذاريد بپزد و آش، جا بيفتد.

اكنون آش را برای پذيرائی در كاسه‌ی مناسبی بكشيد و رويش را به دلخواه بيارائيد.

يادآوری: براي تهيه‌ی اُماج آرد و نمك را در كاسه‌ی مناسبی بريزيد و به آرامی روی آن آب بپاشيد و با دست مخلوط كنيد تا به صورت خرده نان در آيد.

 

برچسب ها: روش های تهیه آش اماج، مواد لازم برای آش اماج، طرز تهیه اماج، پخت آش اماج، روش های پخت اماج، طرز پخت غذاهای محلی، آش های محلی استان همدان تعداد بازديد: 876 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز