Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 مهر 1404 - 17:25

3
اسفند
بلغور با سس گوجه‌فرنگی

بلغور با سس گوجه‌فرنگی

ابتدا آب مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. بلغور خیسانده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید، در اواخر پخت، كره و پوره‌ی گوجه‌فرنگی، نمك و فلفل را اضافه‌كنید و در ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد و آب آن بخار شود.

مرضيه مرشدی

 

مواد لازم برای 6 نفر
 

آب مرغ                    250 میلی‌لیتر

بلغور گندم                200 گرم 

كره                         15 گرم 

پوره‌ی گوجه‌فرنگی     400 گرم 

نمك و فلفل              به میزان لازم

اسفناج خردكرده        3 قاشق سوپخوری

پنیر گودا رنده‌كرده       60 گرم 
 

روش تهیه

ابتدا آب مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. بلغور خیسانده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید، در اواخر پخت، كره و پوره‌ی گوجه‌فرنگی، نمك و فلفل را اضافه‌كنید و در ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد و آب آن بخار شود.

اینك اسفناج را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا پس از ریختن مواد فراهم‌كرده در ظرف نسوز كم عمقی، رویش پنیر بریزید و در فر(تاون) قرار دهید تا سطح پنیر برشته و طلائی رنگ شود. سپس از خود پذیرائی نمائید.

 

 

برچسب ها: بلغور با سس گوجه‌فرنگی، دلمه بلغور با سس گوجه فرنگی، دلمه بلغور، طرز تهیه دلمه بلغور با سس گوجه فرنگی، طرز تهیه دلمه بلغور، طرز تهیه بلغور، طرز تهیه بلغور با سس گوجه فرنگی تعداد بازديد: 653 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز