مرضيه مرشدی
مواد لازم برای 6 نفر
آب مرغ 250 میلیلیتر
بلغور گندم 200 گرم
كره 15 گرم
پورهی گوجهفرنگی 400 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
اسفناج خردكرده 3 قاشق سوپخوری
پنیر گودا رندهكرده 60 گرم
روش تهیه
ابتدا آب مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. بلغور خیسانده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید، در اواخر پخت، كره و پورهی گوجهفرنگی، نمك و فلفل را اضافهكنید و در ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد و آب آن بخار شود.
اینك اسفناج را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا پس از ریختن مواد فراهمكرده در ظرف نسوز كم عمقی، رویش پنیر بریزید و در فر(تاون) قرار دهید تا سطح پنیر برشته و طلائی رنگ شود. سپس از خود پذیرائی نمائید.