معصومه عيوضی
مواد لازم برای 4-6 نفر
برنج قهوهای 3 پیمانه
نمك و فلفل به میزان لازم
زعفران حل كرده 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون به میزان لازم
پیازچه ی خردكرده 6 ساقه
كلم براكلی خردكرده 3 پیمانه
قارچ خردكرده 10 عدد
پودر كاری 1 قاشق چایخوری
گوجهفرنگی رندهكرده 2 عدد
پنیر چدار 100 گرم
روش تهیه
از شب قبل برنج را بخیسانید. آنگاه با آب و قدری نمك و زعفران با حرارت ملایم بپزید و دم كنید. در تابهی مناسبی روغن بریزید. پیازچه، كلم براكلی و قارچ را تفت دهید.
نمك، فلفل و پودر كاری را بیفزائید. اینك گوجهفرنگی را اضافه نمائید و صبر كنید تا خوراك بپزد و كاملاً جا بیفتد. اكنون برنج را با مایهی فراهم كرده مخلوط كنید، در ظرف مناسبی بكشید و رویش پنیر چدار بپاشید.