Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 مهر 1404 - 17:24

3
اسفند
پلو قهوه‌ای با براكلی

پلو قهوه‌ای با براكلی

از شب قبل برنج را بخیسانید. آن‌گاه با آب و قدری نمك و زعفران با حرارت ملایم بپزید و دم كنید. در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید. پیازچه، كلم براكلی و قارچ را تفت دهید.

معصومه عيوضی

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

برنج قهوه‌ای                  3 پیمانه 

نمك و فلفل                   به میزان لازم 

زعفران حل كرده            2 قاشق سوپخوری 

روغن زیتون                   به میزان لازم 

پیازچه ‌ی خردكرده          6 ساقه 

كلم براكلی خردكرده        3 پیمانه 

قارچ خردكرده                 10 عدد 

پودر كاری                      1 قاشق چایخوری 

گوجه‌فرنگی رنده‌كرده      2 عدد 

پنیر چدار                      100 گرم 

روش تهیه

از شب قبل برنج را بخیسانید. آن‌گاه با آب و قدری نمك و زعفران با حرارت ملایم بپزید و دم كنید. در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید. پیازچه، كلم براكلی و قارچ را تفت دهید.

نمك، فلفل و پودر كاری را بیفزائید. اینك گوجه‌فرنگی را اضافه نمائید و صبر كنید تا خوراك بپزد و كاملاً جا بیفتد. اكنون برنج را با مایه‌ی فراهم كرده مخلوط كنید، در ظرف مناسبی بكشید و رویش پنیر چدار بپاشید.

 

 

برچسب ها: پلو قهوه‌ای با براكلی، دستور پخت پلو قهوه ای با کلم بروکلی، دستور پخت پلو قهوه ای، پلو قهوه ای با کلم بروکلی، پلو قهوه ای با سبزیجات، برنج قهوه ای با سبزیجات، طرز تهیه پلو قهوه ای با سبزیجات، طرز تهیه پلو قهوه ای تعداد بازديد: 567 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز